Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Η ομάδα του Πειραιά, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media την λύση της συνεργασίας του με τον Χάμες Ροντρίγκες τονίζοντας πως ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα είναι για πάντα κομμάτι του συλλόγου και μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας ευχαριστώντας τον για την προσφορά του και ευχόμενός του κάθε επιτυχία.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ από τον Πειραιά:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Κολομβιανός άσος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ευχαριστώντας τους πάντες για την παρουσία του στο Λιμάνι!

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για όλο το χρόνο που περάσαμε μαζί.Αν και οι δρόμοι μας χωρίζουν, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον.», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Έργα και ημέρες του Χάμες στον Ολυμπιακό 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις, μετρώντας πέντε γκολ και έξι ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Κολομβιανός δεν ικανοποίησε ποτέ με την απόδοση του. Είχε πολλούς τραυματισμούς και έπαιξε ελάχιστα καλά παιχνίδια με την ερυθρόλευκη. Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Στην Stoiximan Super League σκόραρε για πρώτη φορά στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1. Εν συνεχεία θα βρει δίχτυα στον Πειραιά απέναντι στη Λαμία και με τον Αστέρα Τρίπολης πάλι στην έδρα του Ολυμπιακού. Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν 13/2/2023 στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Ολυμπιακός κέρδισε 6-1 και ο Χάμες πέτυχε 2 γκολ.

Στο Κύπελλο Ελλάδας είχε 3 συμμετοχές (δεν σκόραρε) ενώ 3 συμμετοχές είχε και στα πλέι οφ. Το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (9/4) όπου έπαιξε για ένα ημίχρονο και έγινε αλλαγή.

Εν συνεχεία «κόπηκε» από την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και μια μέρα μετά ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη του συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι με τον Άρη (εκτός έδρας) στις 18/9.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν βοήθησε ποτέ τον Ολυμπιακό στα δύσκολα παιχνίδια και σκόραρε μονάχα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου η ομάδα του Πειραιά έχασε. Η παρουσία του μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να κριθεί αφού είχε λίγα καλά ξεσπάσματα και μεγάλα διαστήματα που απουσίαζε από την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα