Δυσκολίες στην εύρεση ιδιωτικού σεφ φαίνεται πως έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάτι που οφείλεται στις φημισμένες δύσκολες απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο διάσημος ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, αντιμετωπίζει προβλήματα με την πρόσληψη κάποιου που θα μαγειρεύει γι’ αυτόν και την οικογένειά του στο σπίτι των 17 εκατομμυρίων λιρών που έχει χτίσει στην πορτογαλική Ριβιέρα.

Η έπαυλη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, θα αποτελέσει το καταφύγιο του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την συνταξιοδότησή του καθώς αναμένεται να γίνει η κύρια οικογενειακή κατοικία του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, ορισμένες από τις κενές θέσεις προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου ενός μπάτλερ με μισθό 4.800 λιρών το μήνα, λέγεται ότι έχουν ήδη καλυφθεί, αλλά ο ρόλος του σεφ παραμένει ακόμη κενός.

Τι φταίει και δεν μπορεί να βρει σεφ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η έγκριτη πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha έριξε το πρόβλημα στις απαιτήσεις του Κριστιάνο και της συντρόφου του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ. Και ποιες είναι αυτές; Ο σεφ πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει παραδοσιακό πορτογαλικό φαγητό – καθώς και πιο διεθνή πιάτα όπως το σούσι.

Ο Πορτογάλος διεθνής πιστεύεται ότι έχει σχεδιάσει έναν χώρο στην νέα του έπαυλη στην Πορτογαλική Ριβιέρα ειδικά για την προετοιμασία της ιαπωνικής αυτής λιχουδιάς. Και το ερώτημα ποιος θα ετοιμάζει το σούσι και τα άλλα γεύματα για τον ίδιο, την Ροντρίγκεθ και τα πέντε παιδιά τους λέγεται ότι του έχει προκαλέσει πραγματικό πονοκέφαλο.

Ο Ρονάλντο λοιπόν, φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει το κατάλληλο άτομο παρά το γεγονός ότι προσφέρει μισθό που λέγεται ότι φτάνει τις 4.500 λίρες τον μήνα για κάποιον που θα ετοιμάζει τα αγαπημένα του πιάτα.

Το αγαπημένο του πορτογαλικό πιάτο: Μπακαλιάρος!

Και μπορεί ο ίδιος να είναι λάτρης του σούσι, η μητέρα του όμως, Ντολόρες Αβέιρο, αποκάλυψε πως το αγαπημένο του φαγητό είναι το bacalhau a bras, ένα παραδοσιακό πορτογαλικό πιάτο που φτιάχνεται με παστό μπακαλιάρο, πατάτες και αυγά. Η ίδια αποκάλυψε επίσης πως ο γιος της τρώει μία φορά την εβδομάδα πίτσα, αν και πρόσθεσε στην συνέντευξή της πέρυσι πως μετά κάνει «πολλά καθίσματα».

Προς το παρόν πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις πεντάστερες παροχές στην πολυτελή σουίτα των 17 δωματίων όπου διαμένει στο Ριάντ και η οποία κοστίζει 283.000 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε ακόμη: