Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάσθηκε με την φανέλα της Αλ Νασρ για πρώτη φορά, μπροστά σε 25.000 φιλάθλους που αποθέωσαν τον Πορτογάλο «αστέρα», ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πριν από την παρουσίαση στον αγωνιστικό χώρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στο καλωσόρισμά του στην ομάδα, λέγοντας πόσο χαρούμενος είναι που θα φορέσει την φανέλα της Αλ Νασρ, αλλά και το πώς κατέληξε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος τόνισε ότι «είμαι περήφανος που έλαβα αυτή την μεγάλη απόφαση. Στην Ευρώπη, κατέκτησα τα πάντα και ήλθα εδώ, έτοιμος για νέες προκλήσεις. Είμαι ευγνώμων που η Αλ Νασρ μού έδωσε αυτή την ευκαιρία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τη νέα γενιά, τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα».

Αναφορικά με το αν είχε άλλες προσφορές, ισχυρίσθηκε πως «είχα προτάσεις από Ευρώπη, Βραζιλία, Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Πορτογαλία, αλλά έδωσα τον λόγο μου στην Αλ Νασρ, ότι θα αγωνισθώ σε αυτή».

Τέλος, για το συμβόλαιο αξίας 200.000.000 ευρώ τον χρόνο, επεσήμανε ότι « το συμβόλαιο είναι κάτι μοναδικό, όπως είμαι και εγώ, οπότε δεν είναι κάτι περίεργο για εμένα. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, το αραβικό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήδη, αισθάνομαι έτοιμος να αγωνισθώ στον αγώνα της Πέμπτης (05/01), με τη νέα μου ομάδα», ολοκλήρωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε ακόμη: