search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Μυστήριο με τον εξαφανισμένο εργολάβο – Απενεργοποιημένο το κινητό του – Η οικογένειά του δεν ενεργοποιεί το «Silver Αlert»

Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ελεγχθεί όλες οι πύλες εξόδου από το νησί χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Ρόδος: Μυστήριο με τον εξαφανισμένο εργολάβο - Απενεργοποιημένο το κινητό του - Η οικογένειά του δεν επιθυμεί την ενεργοποίηση του «Silver Αlert»

Μεγαλώνει η αγωνία για τον 46χρονο εργολάβο οικοδομών και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών στη Ρόδο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Κυριακή 28 Αυγούστου. Το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο ενώ το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Η οικογένειά του, όσο περνούν οι μέρες, ανησυχεί για την τύχη του 46χρονου που δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Αν και η οικογένειά δεν επιθυμεί την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού «Silver Αlert» για την εξαφάνιση του 46χρονου πατέρα, η ομάδα διάσωσης της κοινωνικής υπηρεσίας «Silver Alert» συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του εργολάβου οικοδομών σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία της Ρόδου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της κοινωνικής υπηρεσίας Silver Αlert, Γεράσιμο Κουρούκλη ο οποίος μίλησε στο protothema.gr αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας επρόκειτο να συναντηθεί με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα. Από τον έλεγχο καμερών προέκυψε ότι κατευθύνθηκε στην περιοχή, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των συνομιλιών του και η ανεύρεση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου.

Τέλος, σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ελεγχθεί όλες οι πύλες εξόδου από το νησί χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ εξετάζονται πρόσωπα που είχαν οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές με τον 46χρονο πατέρα.

Διαβάστε ακόμη: