Ελεύθερος κυκλοφορούσε στη Ρόδο ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα και μία καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένες κλοπές, αλλά αποδείχθηκε… αμετανόητος καθώς συνέχιζε τις παράνομες «δουλειές» του, ώσπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας την Παρασκευή!

Στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε ότι, στο διάστημα από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 11 Νοεμβρίου, ο φυγόποινος «μπουκαδόρος» διέπραξε άλλες τέσσερις κλοπές σε δύο σπίτια, ένα όχημα και μια αποθήκη, από τα οποία άρπαξε χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Εκκρεμούσαν δυο καταδίκες
Δυο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Θεσσαλονίκης και Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την Κακαβιά. Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι δεν είχε εξοφλήσει τις χρηματικές ποινές ύψους 1.500 και 3.000 ευρώ που του επιβλήθηκαν κι έτσι συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών για ζωοκλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη: