Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του στον «Ταξιτζή» ως Τράβις Μπικλ σε επερχόμενη διαφημιστική καμπάνια της Uber.

Ο 80χρονος ηθοποιός θα αναπαράγει την αξέχαστη ατάκα του χαρακτήρα του: «You talkin’ to me (Σε εμένα μιλάς;)», στη σειρά διαφημίσεων που γυρίζονται στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα, ανέφερε η εφημερίδα «Sun».

«Θα είναι ο Τράβις Μπικλ, θα πει κάποιες φράσεις και θα παίξει τον ρόλο», δήλωσε μια ανώνυμη πηγή στο πρακτορείο.

«Οι προηγούμενες διαφημίσεις του έχουν δείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει πλάκα με τον εαυτό του», ανέφερε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει αναλάβει πρόσφατα πολλές άλλες διαφημιστικές καμπάνιες.

Ο 80χρονος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, κερδίζοντας Όσκαρ για το «Godfather: Part Two» και το «Raging Bull». Ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στον «Ταξιτζή».

Η καμπάνια της Uber είναι η πιο πρόσφατη απόπειρα του Ντε Νίρο στη διαφήμιση, αφού έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε επικερδείς διαφημίσεις για το ψωμί «Warburton’s» και το αυτοκίνητο «Kia Nero».
Ο σταρ έχει επίσης περάσει από πολλά διαζύγια και χωρισμούς από τις μητέρες των παιδιών του.

Τον Απρίλιο, έγινε πατέρας για έβδομη φορά, όταν η σύντροφός του, Τίφανι Τσεν, γέννησε την κόρη του Τζία.

Για την επερχόμενη καμπάνια της Uber, μια πηγή δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία ιδέα – ο “Ταξιτζής” είναι μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες όλων των εποχών. Αλλά σίγουρα θα δεχτεί και αυτός κάποια κριτική γι’ αυτό».

taxi_driver_2

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μερικές από αυτές τις κλασικές ταινίες είναι η καλύτερη δουλειά του, και το να υπογράψει για διαφημίσεις είναι λίγο ξεπούλημα, αλλά προφανώς είχε μια πολύ ακριβή προσωπική ζωή» πρόσθεσε.

Οι πηγές είπαν ότι η μάρκα ελπίζει επίσης να προσθέσει διάσημους ως επιβάτες του ταξί στη σειρά διαφημίσεων.