Η Ρις Γουίδερσπουν δεν νιώθει έτοιμη να μπει σε νέα σχέση μετά το χωρισμό της με τον Τζιμ Τοτ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ηθοποιός χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου, αλλά δεν είναι στη φάση να μπει σε νέο δεσμό.

Στο «ΟΚ!» μίλησε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού, λέγοντας: «Δεν είναι έτοιμη να μπει σε μια νέα σχέση για τα καλά, αλλά συμφώνησε να αφήσει τους φίλους της να τη βοηθήσουν.Δεν πρόκειται να τη δεις έξω με κάποιον άντρα, εκτός κι αν πιστεύει ότι είναι ασφαλής μαζί του».

Η Γουίδερσπουν και ο Τοτ έβαλαν τέλος στη σχέση τους τον Μάρτιο του 2023 με κοινή δήλωση, και έχουν αποκτήσει τον 11χρονο Τένεσι Τζέιμς.

Το πρώην ζευγάρι είχε γράψει στη κοινή τους δήλωση: «Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, καθώς περιηγούμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη: