Αυτό το nepo baby μόλις έκλεισε μια σημαντική δουλειά ως μοντέλο, με μια τεράστια γαλλική μάρκα.

Αυτή η χαριτωμένη κοπέλα από το Λος Άντζελες, η οποία είναι στις αρχές της δεκαετίας των 20, εθεάθη στις πρώτες εικόνες που μοιράστηκε ο οίκος Dior στο Instagram την Τρίτη.

Η εκκολαπτόμενη σταρ – που μοιάζει με την Kaia Gerber – έχει κανονικά ξανθά μαλλιά, αλλά σε αυτές τις λήψεις είναι σοκολατί καστανά, ενώ φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σούπερ μόντελ που βρίσκεται σε άνοδο. με τον Dior, ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς της

Οι «ρίζες» της, έχουν λάμψη Χόλιγουντ: η μαμά της έχει κερδίσει Όσκαρ, έχει πρωταγωνιστήσει σε blockbusters για χρόνια και τώρα παράγει σειρές για πλατφόρμες streamering.

Στενοί φίλοι της μαμάς της είναι η Τζένιφερ Άνιστον, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ο μπαμπάς είναι όμορφος και έχει γυρίσει δεκάδες ταινίες όπως το Cruel Intentions. Έχει συνεργαστεί επίσης με τη Σάλμα Χάγιεκ και την Γκλεν Κλόουζ.

Ποιο είναι αυτό το παιδί; Είναι η 25χρονη Ava Elizabeth Phillippe.

Ποια είναι η Ava Elizabeth Phillippe με τους διάσημους γονείς

Η μητέρα της είναι η Reese Witherspoon, 48 ετών, η οποία τώρα είναι στο The Morning Show και ο μπαμπάς της είναι ο 49χρονος Ryan Phillippe, ο οποίος μόλις έπαιξε στην ταινία Prey.

Συνεργάστηκε με τη Σάλμα Χάγιεκ στην ταινία 54 και με την Γκλεν Κλόουζ στο Damages.

Η Ava είναι γνωστή χάρη στους διάσημους γονείς της με τους οποίους ποζάρει σε εκδηλώσεις υψηλού προφίλ.

Η Reese έχει επίσης τον γιο Deacon, 20 ετών, με τον πρώτο της σύζυγο Phillippe, με τον οποίο ήταν μαζί από το 1997 έως το 2006.

Με τον δεύτερο σύζυγό της, τον ατζέντη ταλέντων Jim Toth, με τον οποίο χώρισε το 2023, η Reese έχει έναν ακόμη γιο, τον Tennessee, 11 ετών.

Η ηθοποιός βγαίνει τώρα με τον χρηματοδότη ιδιωτικών μετοχών Oliver Haarmann.

Νωρίτερα φέτος, η Reese διασκέδασε με την Ava στο Παρίσι και μοιράστηκε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.

Σε μια εικόνα, εθεάθησαν και οι δύο να απολαμβάνουν λευκό κρασί, ενώ βρίσκονταν σε ένα μικρό υπαίθριο τραπέζι σε στιλ μπιστρό.

«Ιανουάριος στο Παρίσι», έγραψε η Reese στη λεζάντα της, ενώ η Ava πρόσθεσε ένα emoji με δύο ποτήρια σαμπάνιας στην ενότητα των σχολίων.

Και οι δύο κυρίες ήταν ντυμένες στα μαύρα. Η Reese είχε ένα μαύρο παλτό στους ώμους της με μαύρη ζακέτα και παντελόνι. Έμοιαζαν σαν δίδυμες με το ίδιο χρώμα μαλλιών και χειλιών καθώς απολάμβαναν λίγο χρόνο στο πολυσύχναστο μπιστρό. Και οι δύο φορούσαν γυαλιστερά κοσμήματα από κίτρινο χρυσό.

Εθεάθησαν επίσης να κοιτάζουν μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε μια γκαλερί τέχνης. Και έκαναν παρέα με μερικούς φίλους της Reese, όπως μια γυναίκα που ονομάζεται Jenny Belushi.

Το 2023, η Reese εμφανίστηκε σε μία ταινία – την ρομαντική κωμωδία Your Place Or Mine? – με τον Ashton Kutcher, ο οποίος είχε να έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία από το 2013.

Αργότερα φέτος, θα εμφανιστεί στην κωμωδία του Amazon Prime You’re Cordially Invited με τον Will Ferrell.

Η ταινία ακολουθεί τον πατέρα της νύφης (Will), ο οποίος ανακαλύπτει ότι ο χώρος του γάμου των ονείρων της κόρης του έχει διπλοκρατηθεί για μια άλλη νύφη και την αδελφή της που σχεδιάζει τον γάμο της (Reese).

Η Ριζ Γουίδερσπουν έχει κερδίσει ένα Όσκαρ, ένα Έμμυ και δύο Χρυσές Σφαίρες στα 33 χρόνια της καριέρας της στο Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμη: