Η γνωστή τραγουδίστρια, που πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, ASAP Rocky παρεβρέθη στο event για το λανσάρισμα της νέας σειράς ομορφιάς της εταιρείας της Fenty Beauty. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό see through παντελόνι και με ένα πράσινο τοπ με κρόσσια, το οποίο αφήνει εκτεθειμένη τη φουσκωμένη της κοιλιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna🔵 (@rihannaofficlal)

Μιλώντας στις κάμερες των δημοσιογράφων, η Rihanna αναφέρθηκε στις στυλιστικές της επιλογές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Είναι πρόκληση η εγκυμοσύνη, το διασκεδάζω. Ακόμα και το να επιλέξω ρούχα έχει πλάκα. Το χαίρομαι πραγματικά, που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι θα φορέσω ή να έχω το άγχος για να κρύψω την κοιλίτσα μου. Μπορεί να νιώθω λίγο πιο “γεματούλα”, αλλά δεν με επηρεάζει άσχημα. Άλλωστε, περιμένω μωρό, έτσι δεν είναι;», ανέφερε ενθουσιασμένη στους δημοσιογράφους η τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Ύστερα συμπλήρωσε πως η εγκυμοσύνη καμιά φορά της ρίχνει το ηθικό, αφού νιώθει πως δεν θέλει να κάνει τίποτα άλλο από το να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ, όμως φροντίζει να κάνει τα πάντα για να ανανεώνεται.

«Υπάρχουν στιγμές, που το μόνο που θέλω είναι να είμαι ατημέλητη και να τεμπελιάζω στον καναπέ. Όμως, μετά βάζω λίγο κραγιόν, λίγο ρουζ και νιώθω καλύτερα, σαν να μεταμορφώνομαι. Όταν το άκουγα αυτό από άλλες γυναίκες, δεν το καταλάβαινα, όμως τώρα μπορώ να πω ότι ισχύει», δήλωσε.

Rihanna: Περιμένει το πρώτο της παιδί