Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η τραγουδίστρια Rihanna, όπως αποκαλύφθηκε από φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός, A$AP Rocky, φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η pop star δεν έκρυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της, η οποία φαινόταν μέσα από το ανοιχτό, μακρύ μπουφάν της. Συνδύασε το πανοφώρι της με ένα loose, denim παντελόνι και statement κοσμήματα. Ο σύντροφός της φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι με denim jacket.

Σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο ο ράπερ φιλά τρυφερά τη σύντροφό του στο κεφάλι, καθώς περπατούν στα σοκάκια της συνοικίας Harlem, της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος τον περασμένο Μάιο είχε χαρακτηρίσει την Rihanna αγάπη της ζωής του και είχε πει πως είναι πολύ όμορφο να είσαι σε σχέση όταν βρίσκεις «τη μοναδική». Σε άλλη φωτογραφία τους βλέπουμε να περπατούν χαμογελαστοί πιασμένοι χέρι χέρι.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι ελάχιστες, ενώ και οι δύο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να κάνουν οικογένεια. Η τραγουδίστρια είχε πει σε συνέντευξή της πως αντιλήφθηκε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και πως θέλει να ζήσει διαφορετικά, ενώ ο ράπερ έχει δηλώσει πως η οικογένεια κυλά στο αίμα του.