Η επόμενη μέρα (για να ακριβολογούμε η επόμενη σεζόν) στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει τον Τσάμπι Αλόνσο στην τεχνική της ηγεσία. Το αστέρι του Ισπανού κόουτς έχει λάμψει στην Μπουντεσλίγκα, στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι «ασπιρίνες» μετά από αρκετά χρόνια διεκδικούν τον τίτλο από τη Μπάγερν Μονάχου.

Όλα αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον Φλορεντίνο Πέρεθ που έχει φανερώσει το ενδιαφέρον του για συμφωνία με τον Αλόνσο εδώ και μήνες. Για το αφεντικό της Ρεάλ ο Ισπανός αποτελεί την ιδανική λύση για την τεχνική ηγεσία από το καλοκαίρι όταν και θα τελειώσει η συνεργασία με τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός θα ολοκληρώσει τη θητεία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη με προορισμό τη Βραζιλία και την εθνική της ομάδα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Φλορεντίνο Πέρεθ

Η διοίκηση της «Βασίλισσας»… μαγειρεύει μήνες τώρα την επόμενη ημέρα. Τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων αποκαλύπτουν τη θέληση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, να επαναφέρει στην ομάδα τον Τσάμπι Αλόνσο. Να του δώσει τα… κλειδιά του ρόστερ και να τον τοποθετήσει στο τιμόνι του υπογράφοντας τον για πολλά πολλά χρόνια.

Το βρετανικό Football Insider με σημερινό του ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τσάμπι Αλόνσο δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος της Μπάγερ που βρίσκεται σταθερά το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της Ρεάλ.

Μαζί με τον προπονητή της, η «Βασίλισσα» έχει βάλει στο μάτι και τρεις εκ των βασικών πρωταγωνιστών του ρόστερ των «Ασπιρίνων». Πρόκειται για του Φλόριαν Βιρτζ, Βίκτορ Μπονιφάς και Τζέρεμι Φρίπονγκ. Τρεις εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που ο καθένας από τον τομέα του έχει συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία της Μπάγερ. Αμφότεροι δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια από τη γερμανική ομάδα και οι υποθέσεις τους κρίνονται αρκετά δύσκολες.

Στη Μαδρίτη όμως πιστεύουν πως μια πιθανή μετακόμιση του Τσάμπι Αλόνσο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα φέρει κι άλλες αφίξεις από το BayArena.

Διαβάστε ακόμη: