ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν είναι μόνο η Μπόχουμ από την Μπουντεσλίγκα που έχει επιδείξει σοβαρό ενδιαφέρον για να υπογράψει από το καλοκαίρι και ως ελεύθερο τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την αξιόπιστη πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει ραντεβού επί γερμανικού εδάφους, μεταξύ κλαμπ της Μπουντεσλίγκα (που οικονομικά είναι πιο εύρωστο και αγωνιστικά πιο δυνατό από την Μπόχουμ) και της πλευράς Μασούρα, προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους και γενικότερα να συζητήσουν την προοπτική της μελλοντικής συνεργασίας τους! Ο Μασούρας δεν βιάζεται να κλείσει, έχει στόχο μίνιμουμ το 1.000.000 ευρώ σε καθαρές αποδοχές (και το signing bonus για το εξωτερικό) ενώ στην Ελλάδα για αυτόν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός! Οπότε ή θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ή θα φύγει στο εξωτερικό. Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ μπορεί να… κοιτάνε την περίπτωση Μασούρα αλλά ο παίκτης δεν θα πήγαινε (όπως και ο Φορτούνης άλλωστε) στον εγχώριο ανταγωνισμό! Ντεφάκτο αυτό.

ΤΖΟΛΗΣ: Η Φορτούνα Ντύσελντορφ αν ανέβει στην Μπουντεσλίγκα αυτομάτως ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του από την Νόργουιτς, ύψους 5.500.000. Υπάρχει όμως και δεύτερη οψιόν αγοράς, όχι υποχρεωτική και χαμηλότερη – ύψους 3.800.000 – εφόσον το γερμανικό κλαμπ παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία. Η είδηση είναι πως η Φορτούνα είτε έτσι, είτε αλλιώς θα κάνει χρήση μιας εκ των δυο οψιόν. Είναι ειλημμένη απόφασή της αφού ο διεθνής Έλληνας επιθετικός πάει σούπερ και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ. Στο κόλπο πάντως είναι και μεγάλη ελληνική ομάδα, παρότι ο Τζόλης δεν είναι θετικός στο να γυρίσει τώρα στην Super League. Και πρακτικά πάντως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να πουληθεί σε άλλη ξένη ομάδα και μετά να έρθει σε ελληνική. Κι αυτό αφού ο ΠΑΟΚ προέβλεψε και… μπλόκαρε – με πολύ υψηλό κατοχυρωμένο πέναλτι – το ενδεχόμενο η Νόργουιτς να τον πουλήσει σε ανταγωνιστή του από το ελληνικό Big 4!!

ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ: Μαθαίνω πως έχει τρελαθεί ο πατέρας του διεθνή εξτρέμ του ΠΑΟΚ που είναι και ο ατζέντης του, επειδή χάλασε το deal με την Κράσνονταρ του Βλάνταν Ιβιτς. Κι αυτό αφού έχασε 2.400.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στο 30%, ποσοστό που έχει κρατήσει εφόσον ο ΠΑΟΚ πουλήσει τον γιό του. Και η τελική προσφορά , το transfer fee της ρωσικής ομάδας στον Ιβάν Σαββίδη έφτασε τα 8.000.000 ευρώ! Επίσης, η Κράσνονταρ πρόσφερε και 8.500.000 για συμβόλαιο 4,5 χρόνων στον Αντρίγια, με τον κάπτεν του ΠΑΟΚ να αρνείται και αυτός με την σειρά του αυτό το τεράστιο ποσό. Βασικά γιατί η Ελληνίδα σύντροφός του είναι έγκυος και δεν ήθελε να μετακομίσουν στη Ρωσία, πόσο μάλλον στο Κράσνονταρ. Με πατέρα και γιο να διαφωνούν έντονα αφού ο πρώτος τον πίεζε να πεί “ναι” και μετά να πιέσει τον ΠΑΟΚ να τον δώσει στην Κράσνονταρ, όπως δηλαδή είχαν κάνει το καλοκαίρι και οι Ινγκανσον/Ντάγκλας Αγκούστο/Νάρεϊ. Οπότε κατά κάποιο τρόπο υπήρχε.. δεδικασμένο και θα προέκυπτε αυτομάτως μια “ηθική υποχρέωση/δέσμευση” του κλαμπ απέναντι στον Ζίφκοβιτς. Έτσι εξηγείται , λοιπόν, γιατί ο Λουτσέσκου… στήριξε τον Αντρίγια και τον επανάφερε στην βασική 11άδα αντί του φορμαρισμένου Ντεσπόντοφ.

Διαβάστε ακόμη: