Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ράνια Τζίμα μίλησε για τις επιπτώσεις του στρες στην υγεία και αποκάλυψε ότι έπαθε burnout. Καλεσμένη σε εκπομπή του Mega, η Ράνια Τζίμα περιέγραψε ότι τους τελευταίους μήνες κάνει εξετάσεις και οι γιατροί έχουν καταλήξει πως πρόκειται για burnout.

«Γελάω τώρα, αφού έχω περάσει τρεις μήνες που κάνω εξετάσεις και έχουμε αποκλείσει δύο – τρία κακά πράγματα που δεν θέλαμε προφανώς να μας συμβούν. Δύο, τρεις μήνες έχω κάνει ό,τι εξετάσεις υπάρχουν, διότι οι πρώτες αιματολογικές μου δεν ήταν καλές. Καταλήξαμε ότι ήταν burnout», δήλωσε η δημοσιογράφος.

«Εμένα αν με ρωτήσεις “δούλεψες πολύ;” θα σου πω δούλεψα όπως δουλεύω πάντα. Φτάνουμε σε ένα σημείο που δεν το καταλαβαίνουμε καν για να κάνουμε κάτι για αυτό. Μέχρι που πιθανώς ένα πρωί, όπως συνέβη σε εμένα, ξύπνησα και με είδα και ήμουν άσπρη. Αλλά όταν λέμε άσπρη, δεν εννοούμε χλωμή. Άσπρη. Και έτσι είπα, πριν πάω στο γραφείο δεν πάω να κάνω μία εξέταση αίματος να δούμε τι γίνεται; Και ήταν όλα άλλα αντί άλλων», περιέγραψε η Ράνια Τζίμα.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και σε ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπώρησε στο παρελθόν, όταν ξύπνησε και δεν άκουγε από το ένα αυτί. Ήταν η περίοδος που κατέρρευσε οικονομικά η Κύπρος και η δημοσιογράφος κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Ανάπτυξης, με συνέπεια να έχει πολλή δουλειά και άγχος.

«Ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το δεξί αυτί, χωρίς πόνο, χωρίς καμία ενόχληση», περιέγραψε. «Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τότε με το νευρολογικό αυτοάνοσο που έπαθα, μέχρι αυτό που συνέβη πρόσφατα, εγώ μάλλον δεν άλλαξα τίποταν στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τα πράγματα, που θα έπρεπε να έχω αλλάξει», παραδέχθηκε.

Διαβάστε ακόμη: