H Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno», μίλησε για την εξωτερική εμφάνιση, λέγοντας ότι της πήρε χρόνια να εμφανιστεί με φούστα στην τηλεόραση και αναφέρθηκε στους άντρες πολιτικούς στην Ελλάδα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στον τηλεοπτικό αέρα.

«Στο σπίτι μου δεν υπάρχει καθρέπτης, μόνο στο μπάνιο. Άλλο η θηλυκότητα, άλλο η ομορφιά. Δεν το αποποιούμαι, απλά δεν το αντιλαμβάνομαι. Σε μένα δημιούργησε εσωτερικά πρόβλημα, μου πήρε πολλά χρόνια να πάω στο ρεπορτάζ με φούστα γραφείου, γιατί τα ρεπορτάζ που έκανα κυρίως ήταν ανδροκρατούμενα.

Υπήρχε στιγμή στο ρεπορτάζ που ήμουν εγώ και 10 άντρες. Ήταν εσωτερική δική μου διεργασία. Ίσως αισθανόμουν πως όταν φαινόταν η θηλυκότητα στα ρούχα μου θα με έκανε λιγότερο υπολογίσιμη», είπε.

«Οι άντρες πολιτικοί στην Ελλάδα είναι… περιστατικά. Και οι λεγόμενοι προοδευτικοί, μου έχει τύχει προσωπικά πολιτικός αυτού του χώρου να είναι άκρως αυταρχικός στον αέρα. Ήθελε μάζεμα επιτόπου. Απαντάω όταν ο άλλος γίνεται προσβλητικός».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για το δελτίο ειδήσεων του Mega, σημειώνοντας ότι πρόκειται για αποτέλεσμα «μίας ομάδας δεμένης που δουλεύει ενταντικά», ενώ για τον Γιάννη Πρετεντέρη είπε πως σέβεται το μυαλό του, τη γραφίδα του και τη διαδρομή του και πως έχουν διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων, το οποίο βρίσκει ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη: