Στο Range Rover Sport το νέο εξοπλιστικό πακέτο που δημιούργησε η βρετανική εταιρεία έρχεται να προσθέσει περισσότερο δυναμισμό και κομψότητα.

Ο λόγος για το νέο «Stealth Pack», το οποίο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην έκδοση Dynamic SE. Οπτικά ξεχωρίζει με τη γκρι απόχρωση «Carpathian Grey Satin» αμαξώματος, στην οποία εφαρμόζεται ένα εργοστασιακό φιλμ, χωρίς διαλύτες, με στόχο να ενισχύσει το σατινέ φινίρισμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από γρατζουνιές και μικροχτυπήματα. Σύμφωνα πάντα με την Land Rover, σε αυτές τις περιπτώσεις το φιλμ μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.

Παράλληλα αντίθεση σχηματίζει η μαύρη γυαλιστερή βαφή στην οροφή, στις ζάντες των 23 ιντσών, στις δαγκάνες των φρένων, στους εξωτερικούς καθρέπτες, στα γράμματα του Range Rover, στα πλευρικά μαρσπιέ, στα περιβλήματα των εισαγωγών αέρα και στους προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό τώρα του Range Rover Sport το “Stealth Pack” φέρνει μαύρες ή λευκές διάτρητες δερμάτινες επενδύσεις και μαύρα διακοσμητικά ξύλινα ένθετα, ενώ υπάρχει οθόνη αφής 11,4 ιντσών που δέχεται ασύρματες (over the air) ενημερώσεις λογισμικού και σύστημα καθαρισμού αέρα καμπίνας.

To «Stealth Pack» αρχικά θα διατίθεται στα Range Rover Sport με εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης (P360, P400) ή πετρελαίου (D250, D300) που συνδυάζονται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, ενώ αργότερα εντός του 2024 θα εφαρμοστεί και στις ισχυρότερες plug-in υβριδικές εκδόσεις του πολυτελούς SUV.

Στην αγορά της Αμερικής το προαιρετικό «Stealth Pack» για το Range Rover Sport έχει επιπλέον κόστος 10.305 δολάρια, περίπου δηλαδή 9.500 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: