Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο GNTM, λέγοντας για τη Βίκυ Καγιά πως δεν έχει σχέση ούτε με το fashion expert ούτε με το styling, καθώς είναι ένα πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, είπε: «Και την ίδια εάν ρωτήσεις δεν νομίζω ότι θεωρεί τον εαυτό της “fashion expert”, γιατί δεν έχει το background, δεν έχει τις γνώσεις και αυτό φαίνεται στις τοποθετήσεις της και στο GNTM. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για να παρουσιάσει κάποιος το “Shopping Star”. Είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε καθημερινές γυναίκες. Θα ήθελα να δω τον Λάκη Γαβαλά να παρουσιάσει το “Shopping Star” στη θέση της Καγιά. Μπορεί να δώσει συμβουλές, είναι αστείος και οι γυναίκες θα περνούσαν τέλεια μαζί του».

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε, επίσης, για το «My style Rocks», λέγοντας πως είναι «σκέτο ριάλιτι» φέτος και υποστήριξε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήταν μια καλή επιλογή να παρουσιάσει την εκπομπή.

«Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, από τις παίκτριες μέχρι την επιλογή των κριτών και της παρουσιάστριας. Θα προτιμούσα να το παρουσιάσει η Ηλιάνα, από την Κατερίνα Καραβάτου. Ποια θα είναι στην επιτροπή του “Μy style rocks all star” για να με κρίνουν; Αν δεν είναι ο Galliano η απάντηση είναι όχι. Δεν είμαι απλά μία παίκτρια , είμαι η νικήτρια, και έχω κάνει και πολλά πράγματα στη ζωή μου. Δεν έπρεπε να είμαι παίκτρια αλλά πήγα γιατί έβλεπα την κλίκα που υπάρχει χρόνια από στυλίστες που δεν έπρεπε να κάνουν αυτή τη δουλειά».

Και πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να είμαι από την αρχή κριτής και όχι παίκτρια. Να γυρνάω τώρα και να μου πουν “αα η παίκτρια’”. Δεν δέχτηκα πρόταση για το φετινό γιατί ευελπιστούν πως θα πάω στο All star. Υπάρχει πρόσωπο που μετράει η γνώμη του στην παραγωγή και είπε αν έρθει η Ραμόνα στο παιχνίδι θα φύγω εγώ».

Διαβάστε περισσότερα