Για την κατηγορία σε βάρος του για βιασμό 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο, στις αρχές του Απριλίου αλλά και για τη δικαστική του περιπέτεια μίλησε για πρώτη φορά ο διάσημος ράπερ Rack, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» μίλησε για τα όσα συνέβησαν σε νυχτερινό κέντρο στο Ρέθυμνο όπου εμφανίστηκε ο ράπερ και ύστερα ακολούηθησε η καταγγελία της κοπέλας.

«Πήγα για συναυλία στο Ρέθυμνο, εγώ κατάγομαι από την Κρήτη, από τα Σφακιά. Πριν πάμε στο ξενοδοχείο πήραμε πράγματα να φάμε. Εμένα ο σκοπός μου ήταν να πάμε στο ξενοδοχείο, να φάμε και να κοιμηθούμε.

Πήγαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, ένας φίλος μου είχε μια επαφή με μια κοπέλα από το κλαμπ, την καλεί να έρθει, αυτή αποδεικνύεται ότι, μετά το καταλάβαμε όλοι, ότι δεν είχε ερωτική διάθεση να κάνει κάτι με τον φίλο μου αλλά είχε με εμένα, που εγώ δεν ήθελα, γιατί άμα ήθελα θα ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Θα φαινόμουν ένοχος, γιατί η κοπέλα από τη στιγμή που ήθελε να κάνει κάτι, πάλι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο εγώ θα φαινόμουν ένοχος. Τρομάζω στη σκέψη τι θα μπορούσε να πει σε περίπτωση που κάτι γινόταν. Δεν το πιστεύω δηλαδή αυτό το πράγμα!», ανέφερε αρχικά.

«Προσευχόμουν όλο το βράδυ» λέει ο ράπερ

«Προσευχόμουν όλο το βράδυ, μίλαγα με τους δικηγόρους μου, να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και μόλις βγήκαν οι ιατροδικαστικές, πήγα κατευθείαν να παραδοθώ. Δεν ήθελα να φανώ εκεί πέρα με την υπόληψη ενός βιαστή, χωρίς να είμαι. Ευχαριστώ που εξέτασαν όλα τα στοιχεία και με άφησαν να συνεχίζω να κυνηγάω τα όνειρά μου», ανέφερε για το γεγονός ότι εν τέλει αφέθηκε ελεύθερος.

Για το πώς αισθάνθηκε ο ίδιος για τις κατηγορίες συγκεκριμένα είπε: «Έπεσα από τα σύννεφα, διότι ξέρω ότι δεν διέπραξα ποτέ κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να το κάνω. Δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη, δεν είμαι τέτοιο άτομο και όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν πόσο αγαπώ και σέβομαι τις γυναίκες και πόσο τις προστατεύω.

Μετά την ”ορφάνεψή” μου και τον θάνατο του πατέρα μου δηλαδή, μεγάλωσα με τρεις γυναίκες την γιαγιά την μητέρα και την αδελφή μου. Τις οποίες σέβομαι και αγαπώ με όλη μου την ύπαρξη».

«Η γιαγιά μου και η μάνα μου ήταν με ψυχοφάρμακα»

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι λόγω της συγκεκριμένης υπόθεσης νιώθει ο ίδιος «βιασμένος»: «Η γιαγιά μου ήταν με ψυχοφάρμακα, η μάνα μου ήταν με ψυχοφάρμακα, η μάνα μου ήταν μέσα στο άγχος, η αδελφή μου το ίδιο.

Απλά τώρα να βλέπεις από τα media να αναδημοσιεύουν τέτοιο πράγμα σαν να το έχω κάνει και να το εμφανίζουν έτσι είναι τραγικό. Αυτό είναι βιασμός, εγώ είμαι ο ”βιασμένος” στην προκειμένη περίπτωση, έτσι νιώθω τουλάχιστον ψυχολογικά μετ από αυτό που πέρασα», δήλωσε.

Για το αν κινδύνεψε η καριέρα του είπε: «Πίστεψα ότι μπορεί να μου καταστρέψει και την καριέρα. Δεν διέπραξα τίποτα όπως φάνηκε από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις θα φανεί και στο DNA ακόμα καλύτερα για του απίστους… Παραλίγο να χωρίσω και από τη σχέση μου. Τα λέω αυτά και θέλω να δακρύσω».

Μάλιστα κατέληξε λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της κράτησης του, ότι του πέρασε από το μυαλό μέχρι και να αυτοκτονήσει: «Θέλω να κάνουν ένα μεγάλο αγώνα για να αντιστραφεί αυτό το κλίμα. Άμα εγώ αυτοκτονούσα, να δω με τι συνείδηση θα κοιμόντουσαν.

Τρεις μέρες μέσα στο κρατητήριο να μην έχεις επικοινωνία να μην ξέρεις τι θα γίνει, να μην ξέρεις τι λέει ο κόσμος έξω…εννοείται σου περνάει από το μυαλό».

Διαβάστε ακόμη: