search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πύργος: «Με νάρκωναν και με βίαζαν», αποκαλύπτει 29χρονη κοπέλα

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ», λέει μεταξύ άλλων η 29χρονη.

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ».

Συγκλονίζει η εξομολόγηση μίας 29χρονης από τον Πύργο Ηλείας, η οποία, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού ξανά και ξανά από δεκάδες άνδρες.  Η 29χρονη ΑμεΑ κοπέλα βιαζόταν συστηματικά από συγχωριανούς της, ενώ οι βιαστές της, την πήγαιναν με δεμένα μάτια και σε άλλα χωριά. Πρόκειται για μια τραγική ιστορία που ξεκίνησε χρόνια πριν και όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε με φρικιαστικό τρόπο.

Η ίδια διηγήθηκε τον εφιάλτη που έζησε το 2016: «Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω. Δεν έβλεπα πού πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια. Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν. Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δεν τους ήξερα καθόλου», είπε.

Η 29χρονη σήμερα γυναίκα μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» για τα όσα μαρτυρικά βίωνε επί δύο χρόνια παραδομένη στις διαστροφές ανδρών που ασελγούσαν κατ’ εξακολούθηση στο κορμί της είπε: «Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους. Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου».

Η γυναίκα από τους ομαδικούς βιασμούς κυοφόρησε και γέννησε τελικά ένα παιδί, το οποίο είναι νόθο και στο νοσοκομείο όπου γέννησε στην Αθήνα, οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν της επέτρεψαν να το μεγαλώσει. «Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δεν το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι».

Η 29χρονη τονίζει ότι «θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω». Πάντως, η ίδια, τα αδέλφια και ο πατέρας της ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες σε μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε.

Μάλιστα, από τον πρόεδρο έγιναν και όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο για να μπορέσουν να ζήσουν με μια κάποια αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής τους. «Στο χωριό με έβριζαν, δε με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό όταν έβρεχε έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί».

Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετό καιρό, όταν το συγκεκριμένο κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, την μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσαν σε χωριό του δήμου Πύργου. Η μητέρα της 29χρονης σήμερα κοπέλας, μετά από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή της εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Από τα εννιά αδέλφια, κάποια βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να ξεφύγουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς τη ζωή τους, κάποια μάλιστα βρίσκονται στο εξωτερικό και κάποια άλλα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν, όμως ο πατέρας μαζί με τα δύο αγόρια και την κοπέλα που αναφέραμε έμειναν πίσω αντιμετωπίζοντας όλοι τους, νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Οι φρικιαστικοί βιασμοί από δώδεκα άνδρες

Πριν έξι χρόνια, η 29χρονη εν μέσω ενός κυκεώνα προβλημάτων που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, γνώρισε το ακόμα πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής και την ασχήμια των ανθρώπων, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που επιχείρησαν να την βοηθήσουν και τους άνοιξε την καρδιά της, έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες οι οποίοι φορώντας κουκούλες ασέλγησαν στο κορμί της με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος και εννιά μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα. Οι υποψίες για το δράμα που βίωνε – εν αγνοία της – η 29χρονη ξεκίνησαν όταν η οικογένεια που την φιλοξενούσε παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις.

Η κοπέλα έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε μετά από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να κάνει μπάνιο. Παράλληλα, στην αντίληψη ανθρώπων που έχουν αναλάβει την φροντίδα της αλλά και την μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα, υπέπεσε διακίνηση πορνογραφικού υλικού από και προς την ίδια στο κινητό της, στην οποία εμπλέκονταν άνθρωποι που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, στέλνοντας της μηνύματα με… κυνικό τρόπο

Σε ό,τι αφορά στο αν έχει καταγγελθεί ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση, η εφημερίδα επικαλείται αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες, δεν έγινε καμία επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.

Πύργος: 28χρονη ΑμεΑ έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 άνδρες και έμεινε έγκυος!

Διαβάστε ακόμη: