Φορώντας κουκούλες ασέλγησαν σε βάρος της με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και εννέα μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Οι υποψίες για το δράμα που βίωνε η 28χρονη άρχισαν όταν η οικογένεια που την φιλοξενούσε παρατήρησε κάποιες περίεργες κινήσεις.

Η κοπέλα έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε έπειτα από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να πλυθεί.

Στην αντίληψη ανθρώπων που έχουν αναλάβει την φροντίδα της αλλά και τη μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα, υπέπεσε διακίνηση πορνογραφικού υλικού από και προς την ίδια στο κινητό της, στην οποία εμπλέκονταν άνθρωποι που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της

Όλα άρχισαν πριν αρκετό καιρό, όταν το συγκεκριμένο κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, την μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσαν σε χωριό του δήμου Πύργου. Η μητέρα της 28χρονης σήμερα κοπέλας, έπειτα από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες.

Από τα εννιά αδέλφια, κάποια βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να ξεφύγουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς τη ζωή τους, κάποια μάλιστα βρίσκονται στο εξωτερικό και κάποια άλλα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν, όμως ο πατέρας μαζί με τα δύο αγόρια και την 28χρονη έμειναν πίσω αντιμετωπίζοντας όλοι τους, νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.