Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εξαπέλυσε ευθεία στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη διήμερη Διεθνή Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που διοργανώνουν σήμερα και αύριο (17 και 18 Ιουνίου) στο Ωδείο Αθηνών το Ινστιτούτο Τσίπρα και το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Ο κ  Πολάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθεί να αποδομήσει το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιωσιμης αναπτυξης”! Πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!».

Σημειώνει πως με αυτή τη γραμμή πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να πάρει την κυβέρνηση προσθέτοντας πως σε αυτή την προοπτική «κάποιοι που αποχώρησαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι(τους το έδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοινάδες και Ρουσοπούλου ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζεστή αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα».

Κλείνοντας σημειώνει ότι ο ίδιος στήριξε τη Συμφωνία των Πρεσπών όσο λίγοι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα πρέπει η προβολή της, που καλώς γίνεται, να κολλάει με «φληναφήματα περί “βιώσιμης ανάπτυξης” με ομιλητές και συμμετέχοντες σαν αυτούς που προανέφερα για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχόμενων “συγκλίσεων”».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Οχι αλλα ινστιτούτα και στρογγυλα τραπεζια προβληματισμου και «βιωσιμης αναπτυξης» !

Πολιτικη γραμμη συγκεκριμενης συγκρουσης με τα καρτελ ενεργειας , καυσίμων, τροφίμων και τραπεζων υπερ των λαικων συμφερόντων χρειαζομαστε!

Πολιτικη γραμμη αναδιανομης απο την ελιτ και την ολιγαρχία προς οφελος της μισθωτης εργασιας ,της αγροτικης παραγωγής και των μικρομεσαιων χρειαζομαστε!

-Για ισχυρο κοινωνικο κρατος ,για αποκατάσταση της αξιας της εργασιας και των συνταξεων ,για αξιοπρεπες μελλον για τη νεα γενια που πρεπει να σταματησει να φευγει απο τη χωρα και να γυρισουν οσοι εφυγαν !!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και οχι να κρατησουμε απλα τη «φλογα αναμμενη» διπλα στα εικονισματα

Καμια βιωσιμη αναπτυξη δεν θα ερθει με αγορασμενα ΜΜΕ ,με ελεγχόμενη και διεφθαρμενη τη Δικαιοσυνη και ενα επιτελικο κρατος που κυριαρχουν μαφιες που μοιραζουν απευθειας αναθεσεις!

Αυτα πρεπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παιρνοντας την κυβερνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφραζοντας την κοινωνικοπολιτικη συμμαχια της αριστερης προοδευτικης παραταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!

Σε αυτην την προοπτικη καποιοι που αποχωρησαν κρατωντας τις εδρες γιατι δεν τους αρεσε η νεα ηγεσια δεν νομιζω πως εχουν να προσφερουν κατι(τους το εδειξε αλλωστε ο λαος προσφατα) ουτε βεβαια καποιοι Σχοιναδες και Ρουσοπουλοι ή και καποιοι οπως ο Χουλιαράκης που αναζητησε τη ζεστη αγκαλια του αρχιτραπεζιτη Στουρναρα.

Αυτα απο μενα …κατ αρχην!

Υγ .Και ειμαι απο αυτους που τη συμφωνια των Πρεσπων την στηριξαν οσο ελαχιστοι απο το Συριζα .

Αλλα μην κολλαμε διπλα στην αποτιμηση και προβολη της συμφωνιας απο τους αρχιτεκτονες της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,τα φληναφληματα περί «βιώσιμης αναπτυξης» με ομιλητες και συμμετεχοντες σαν αυτους που προανεφερα για να υπηρετηθουν σεναρια ελεγχομενων «συγκλισεων» ….».

Διαβάστε ακόμη