Σήμερα (24/01), ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προχώρησε σε νέα προειδοποιητικά σχόλια προς τη Δύση, υποστηρίζοντας ότι οι εχθροί της Μόσχας που παρακολουθούν την παραγωγή όπλων της χώρας, θα απογοητευθούν, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων, TASS, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε εργοστάσιο όπλων καλάζνικοφ στην πόλη Ιζέφσκ.

«Παρατηρήσαμε τα οχήματα και σήμερα, μιλάμε για την παραγωγή των βασικότερων όπλων, με έμφαση στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Φυσικά, θα συζητήσουμε μία σειρά από άλλα βασικά ζητήματα, ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι είναι απαραίτητο να επιστρέφουμε συνεχώς σε εκείνα και να εξετάζουμε ό,τι παράγεται αλλά και τον τρόπο», τόνισε ο πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, εννοώντας τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Οι αντίπαλοι μάς παρακολουθούν επίσης, καθώς ισχυρίζονται κατά καιρούς ότι μάς (λείπει) είτε αυτό είτε εκείνο, ότι διαθέτουμε πυραύλους μονάχα για δύο ακόμη χτυπήματα. Θα ήθελα, λοιπόν, να τους απογοητεύσουμε. Διαθέτουμε αρκετά όπλα», υπογράμμισε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Διαβάστε ακόμη: