Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στη μητέρα του και τα μαθήματα ζωής που του έχει διδάξει.

«Με έμαθε πως τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν αξία, όταν τα κατακτάμε και ενέχουν μία προσπάθεια. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, μπορούμε να προσπαθούμε για αυτό», δήλωσε σχετικά με το τατουάζ του που γράφει: «There is no easy way» (δεν υπάρχει εύκολος τρόπος).

Αναφορικά με το τατουάζ ο ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και τον ρόλο που έχουν παίξει σε αυτή. «Ήμουν πολύ τυχερός. Στο οικογενειακό μου περιβάλλον, οι γυναίκες μου που είναι ακόμα εν ζωή και τα κορίτσια μου που είναι “εκεί πάνω” είναι και ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες και γεμάτες αγάπη. Με μάθανε πολύ σημαντικές αξίες και τις ευχαριστώ για αυτό», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media. Όπως είπε, δεν μπαίνει ποτέ στη διαδικασία να φλερτάρει μέσω διαδικτύου. «Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να βρίσκεται από πίσω. Είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι τα νέα παιδιά μπορούν να βρεθούν σεξουαλικά με χίλιους δύο τρόπους, αλλά συναισθηματικά όχι. Είναι πολύ δύσκολο».

Διαβάστε ακόμη: