Η σειρά του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι να μπουν σήμερα στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης και το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα πρώτα παιχνίδια τους στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa Conference League.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Αραράτ, στις 18:00 στην Αρμενία και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στις 20:30 στην Τούμπα.

Στα παιχνίδια Αραράτ Αρμενία-Άρης και ΠΑΟΚ-Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το Pamestoixima.gr προσφέρει το «Money Back»*.

Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση, σκόρερ, κόρνερ

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ και του Άρη σε πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την πρόκριση, την ομάδα που θα πετύχει το 1ο γκολ, τον χρόνο επίτευξης του 1ου γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διπλή ευκαιρία.

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ το Pamestoixima.gr προσφέρει και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα