Στον κόσμο της ψυχαγωγίας, η επίτευξη καλής τηλεθέασης αποτελούσε πάντα μια μεγάλη πρόκληση. Δημιουργοί και κανάλια, προσπαθούν σκληρά σε κάθε νέα τηλεοπτική σεζόν, να κάνουν εκπομπές που οι τηλεθεατές θα αγαπήσουν και θα παρακολουθήσουν πολύ.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησαν στις 21:00 στα ελληνικά κανάλια νέες σειρές, αλλά επέστρεψαν και παλιές αγαπημένες με καινούριους κύκλους. Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης πήρε «φωτιά» με το ελληνικό κοινό να επιλέγει τι θα παρακολουθήσει. Αν και είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να κριθεί, ποια σειρά θα υπερισχύσει στις προτιμήσεις του κοινού, η χθεσινή ημέρα διαμορφώθηκε ως εξής:

PRIME TIME (ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 21:00)

Δυναμικό
(%)
Σύνολο
(%)
MEGA Γη της Ελιάς 13,4 21,1
ALPHA Σασμός 19,9 21,8
ANT1 Η Μάγισσα 18,3 15,5
Star Φάρμα 15,7 14,6
ΣΚΑΪ Οι Πανθέοι 3,5 4,3

Ο «Σασμός» στον Αlpha κατάφερε στην έναρξη της τρίτης και τελευταίας σεζόν του, να τερματίσει πρώτος. Στο σύνολο του κοινού ακολούθησε η «Γη της Ελιάς», η οποία είχε κάνει μια σαρωτική πρεμιέρα από την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

ΣΑΣΜΟΣ__3_
Ο «Σασμός» έκανε δυνατή πρεμιέρα στον Alpha με το πιλοτικό επεισόδιο της τρίτης και τελευταίας σεζόν του
Η_γη_της_ελιας_Γ_επ__1-7__4_
=
Υψηλά νούμερα είχε και η πολυαναμένομενη «Μάγισσα» του ANT1, ειδικά στο δυναμικό, η παραγωγή της οποίας έχει κοστίσει πολλά χρήματα. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σειρές, η «Μάγισσα» συστήθηκε για πρώτη φορά στους Έλληνες τηλεθεατές και αν κρίνει κάποιος από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τα νούμερα που σημείωσε, θα αντιληφθεί πως το τηλεοπτικό τοπίο τις επόμενες εβδομάδες θα έχει ενδιαφέρον.

 

magissa
«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έκανε πρεμιέρα χθες στον ANT1

Δυναμική έναρξη έκανε χθες και η «Φάρμα» στο Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο τιμόνι της παρουσίασης. Ο γνωστός σεφ έχει αποκτήσει το δικό του κοινό από το «MasterChef» και εισέπραξε θετικά σχόλια για τον νέο του ρόλο από τους τηλεθεατές.

ΦΑΡΜΑ-Τριτη_26_9___3_

Οι «Πανθέοι» είχαν μεγάλο ανταγωνισμό χθες, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα όλες οι σειρές και τα κανάλια κρύβουν αρκετούς άσους ακόμα στο μανίκι τους. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιο κανάλι να αποφασίσει να μετακινήσει κάποια σειρά σε διαφορετική ώρα, όπως άλλωστε έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι σειρές έχουν σοβαρές παραγωγές, σπουδαίο καστ και ενδιαφέρουσες ιστορίες, συνεπώς μένει να δούμε ποιες θα κερδίσουν και την καρδιά του ελληνικού κοινού.

Διαβάστε ακόμη: