Η Premier League ολοκλήρωσε την έρευνα και αποφάσισε τελικά ότι θα κατηγορήσει τη Μάντσεστερ Σίτι για 115 παραβιάσεις των κανόνων του οικονομικού Fair Play.

Τα δύο μέρη θα βρεθούν αντιμέτωπα στα τέλη του 2024, αλλά η τελική απόφαση θα πρέπει να ληφθεί μόνο το καλοκαίρι του επόμενου έτους, 2025. «Ζήσε Μάη μου» όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

 Όπως αναφέρει σήμερα (30/11) η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», θα παρουσιαστούν  ενώπιον μιας ανεξάρτητης επιτροπής, σε μια ακρόαση στην οποία το διοικητικό όργανο του αγγλικού ποδοσφαίρου θα κατηγορήσει τους «πολίτες» για 115 οικονομικές παραβιάσεις σε διάρκεια  14 σεζόν.

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Premier League προέρχονται από μια πενταετή έρευνα, η οποία ξεκίνησε το 2018 και ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, τα δύο μέρη θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν τις θέσεις τους, αλλά η τελική απόφαση, είτε πρόκειται για αφαίρεση βαθμών, παρόμοιο με αυτό που συνέβη με την Έβερτον, είτε για άλλη συνέπεια, θα πρέπει να ληφθεί μόνο στο καλοκαίρι 2025.

Η ίδια πηγή που κάνει τις αποκαλύψεις στην εφημερίδα,  προσθέτει επίσης ότι η διαδικασία είναι «άκρως εμπιστευτική», γι’ αυτό και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμη: