Πέραν πάσης αμφιβολίας η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Λευκωσίας ήρθε να γκρεμίσει μία προς μία τις κατασκευασμένες κατηγορίες του Γ. Λογοθέτη, που μέσα από ίντριγκες και μηχανορραφίες στράφηκε με πρόθεση, δόλο και σκοπιμότητα κατά των πρώην στενών του συνεργατών, τους οποίους κατηγόρησε ότι του υπεξαίρεσαν κάτι …ψίχουλα από τη μπάζα του αιώνα με την Τρ. Πειραιώς, ενός σκανδάλου τεραστίων διαστάσεων του οποίου ο επώνυμος εφοπλιστής υπήρξε βασικός πρωταγωνιστής!

Μια ενδεικτική υπόθεση των κατασκευασμένων κατηγοριών, που στηρίχθηκαν στο αρμόδιο δικαστήριο της Κύπρου με βάση πλαστά στοιχεία, απόκρυψη πραγματικών δεδομένων και ψευδείς μαρτυρίες, είναι εκείνη που αφορά ένα δήθεν μυστικό ταξίδι στο Λας Βέγκας!

Ειδικότερα η πλευρά Γ. Λογοθέτη κατήγγειλε ότι ο στενός της συνεργάτης Φέλιξ Μπίτζιος, οργάνωσε εν αγνοία του εφοπλιστή και μέσα στο πλαίσιο του «σχεδίου καταδολίευσης» και προώθησης των «άνομων» συμφερόντων του ίδιου και των «συνεργών» του, ταξίδι αναψυχής συγκεκριμένων τραπεζιτών στο Λας Βέγκας!

Ωστόσο όπως προέκυψε από τις μαρτυρικές καταθέσεις και αδιάσειστες αποδείξεις, στο δήθεν μυστικό ταξίδι με τους τραπεζίτες στο Λας Βέγκας συμμετείχε και ο κ. Νίκος Βέρρας, επικεφαλής του Νομικού τμήματος του ομίλου Libra και καθημερινός συνομιλητής και πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης του ενάγοντος, εν προκειμένω του επωνύμου μεγαλοεφοπλιστή Γ. Λογοθέτη!

Ο κ. Νικόλαος Βέρρας, Γενικός Νομικός Σύμβουλος του Ομίλου

Επιπροσθέτως, εκτός της συμμετοχής του πιο στενού συνεργάτη του εφοπλιστή στο «μυστικό ταξίδι», βαρύνουσα σημασία έχουν και οι παρεμβάσεις του Κ. Λογοθέτη, αδερφού του Γ. Λογοθέτη, στην εκδρομή αναψυχής των τραπεζιτών, διά μέσω «ειδικών διευθετήσεων» προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατόν μετακίνηση, διαμονή και διασκέδαση!

Σε απλά λόγια ο Κ. Λογοθέτης, αδερφός του πιο σημαντικού προσώπου του ομίλου Libra, όχι μόνο γνώριζε το δήθεν μυστικό ταξίδι, αλλά είχε παρέμβη και προσωπικώς προκειμένου να διακανονιστούν ζητήματα πτήσεων, μετακίνησης, διαμονής και να κλειστούν τραπέζια στα καλύτερα κλαμπ και εστιατόρια του Λας Βέγκας!

Ο κ. Κωνσταντίνος Λογοθέτης, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και αδερφός του Γ. Λογοθέτη!

Υπό το πρίσμα αυτό, διαβάζοντας προσεκτικά το σκεπτικό της απόφασης του αρμόδιου δικαστηρίου Λευκωσίας αντιλαμβάνεται κανείς με σαφήνεια, το μέγεθος της πλεκτάνης, αλλά και τις ίντριγκες και μηχανορραφίες του Γ. Λογοθέτη κατά των στενών του συνεργατών, οι οποίες καταρρέουν μία προς μία, σαν χάρτινος πύργος!

Και με βάση τα πραγματικά στοιχεία αποδίδεται, επιτέλους, δικαιοσύνη!