search

ΚΟΣΜΟΣ

Pornhub: Το τρανς πορνό αυξήθηκε 75% σε δημοτικότητα φέτος

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση Pornhub Year in Review, η κατηγορία «transgender» της πλατφόρμας γνώρισε τεράστια αύξηση στις αναζητήσεις τους τελευταίους 12 μήνες, αυξημένη κατά πάνω από 75% και αποτελώντας την 7η πιο…

Pornhub: Το τρανς πορνό αυξήθηκε 75% σε δημοτικότητα φέτος

Το τρανς πορνό είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες στο Pornhub.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση Pornhub Year in Review, η κατηγορία «transgender» της πλατφόρμας γνώρισε τεράστια αύξηση στις αναζητήσεις τους τελευταίους 12 μήνες, αυξημένη κατά πάνω από 75% και αποτελώντας την 7η πιο δημοφιλή ενότητα στον κόσμο.

Επιπλέον σημείωσε ότι η αύξηση αυτή οδήγησε το τρανς πορνό να γίνει η πιο δημοφιλής κατηγορία στη Βραζιλία, καθώς και η τρίτη πιο δημοφιλής τόσο στην Ιταλία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αναλύοντας περαιτέρω τα δεδομένα, το Pornhub ανέφερε ότι η Gen Y (ηλικίες 25-34) και η Gen X (ηλικίες 35-44) παρακολουθούν τρανς πορνό περισσότερο από άλλες ηλικιακές ομάδες, σε ποσοστό 34% και 25% αντίστοιχα.

Όσον αφορά τις υποκατηγορίες όμως, διαπιστώθηκε ότι οι χρήστες έψαχναν για πορνό «FTM» [Female-to-Male] οκτώ φορές περισσότερο από το «MTF» [Male-to-Female], με τους άνδρες χρήστες να βλέπουν τρανς πορνό 22% περισσότερο από τις γυναίκες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι οι γυναίκες παρακολουθούν «trans male» πορνό 115% περισσότερο, ενώ οι αναζητήσεις για το «FTM» αυξήθηκαν επίσης κατά 202% στο PornhubGay, καθιστώντας την εκεί την 20η πιο δημοφιλή κατηγορία.

Όπως σημειώνει το περιοδικό Paper, η αύξηση της δημοτικότητας της κατηγορίας στις ΗΠΑ έρχεται σε μια εποχή που η τρανσφοβία και οι απόπειρες εναντίον των τρανς βρίσκονται σε άνοδο, με την μη κερδοσκοπική οργάνωση NPR να σημειώνει ότι πολιτικοί έχουν προτείνει τουλάχιστον 306 νομοσχέδια κατά των τρανς τα τελευταία δύο χρόνια- τα περισσότερα στην αμερικανική ιστορία.

Google: Οι 6 στάσεις του σεξ που αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος το 2022

Διαβάστε ακόμη: