Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη δράση της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν μετά από έρευνα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο βρήκαν σε κινητά και στα social media ενός μέλους της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένα μέλος της συμμορίας φαίνεται να κάνει περιπολία εντός του χώρου της Πολυτεχνειούπολης κρατώντας όπλο. Οι χασισοφυτείες της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη, οι ληστείες και το ηλεκτρονικό αρχείο των κακοποιών

Το «Βήμα» της Κυριακής παρουσιάζει έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από τον Νοέμβριο του 2018, το οποίο διερευνά τις σχέσεις αντιεξουσιαστών με ποινικούς που έδιναν το παρόν στη φοιτητική εστία. Ακόμη, στο έγγραφο παρουσιάζονται αναφορές σε καλλιέργειες κάνναβης εντός της φοιτητικής εστίας, αλλά και επαφές των ποινικών μέσα από την Πολυτεχνειούπολη και κρατούμενων σε φυλακές της χώρας που αναφέρονταν με κωδικούς στην παρασκευή ναρκωτικών εντός του πανεπιστημίου.

Μέσα από τις έρευνες προκύπτουν και στοιχεία για άλλες ληστείες από την επονομαζόμενη «Μαφία της Πολυετεχνειούπολης» και εντός της φοιτητικής εστίας, ενώ ακόμη προκύπτουν πως η συμμορία κρατούσε ηλεκτρονικό αρχείο για τις ληστείες που είχε κάνει, αλλά και βίντεο από τις επιδρομές.

Τέλος, το «Βήμα» της Κυριακής αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το προσκλητήριο που απηύθυνε η συμμορία σε νεαρούς από την Αλβανία, προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα και να βρουν καταφύγιο στην φοιτητική εστία.

Διαβάστε ακόμη: