Τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ πριν από 2 ημέρες ο Χρήστος Σπίρτζης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι», σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Παύλος Πολάκης.

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!» έγραψε ο κ. Πολάκης σε σχόλιο της ανάρτησης που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης, με την επίμαχη συνέντευξη.

Για να συμπληρώσει ότι «κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…».

Παύλος Πολάκης: Η συνέντευξη που έφερε την έκρηξή του

Για την ιστορία, στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον τόνισε ότι «είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε» για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ενώ απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του, καθώς και στα στελέχη του.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δουν τι έγινε στη Γαλλία: «Να αλλάξουμε ρότα σε λογική πολίτικού πλαισίου συνεργασίας. Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».

Διαβάστε ακόμη: