Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Έλτον Τζον πρόκειται να κάνουν έκτακτες εμφανίσεις στο επερχόμενο sequel του ροκ mockumentary «This Is Spinal Tap».

Ο Ρομπ Ράινερ, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία του 1984, αποκάλυψε αρκετούς καλεσμένους σταρ και περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέχεια, κατά τη διάρκεια συμμετοχής του Ρίτσαρντ Χέρινγκ «Leicester Square Theatre». Η νέα ταινία αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024 για να συμπέσει με την 40η επέτειο της πρωτότυπης, αλλά η παραγωγή καθυστέρησε λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

«Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα στα τέλη Φεβρουαρίου» είπε ο Ράινερ.

Ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε επίσης ότι το αρχικό καστ των Κρίστοφερ Γκεστ, Μάικλ ΜακΚιν και Χάρι Σίρερ θα επέστρεψει, καθώς και ότι θα υπάρξουν μερικές αξιόλογες εμφανίσεις – έκπληξη. «Όλοι επιστρέφουν» είπε ο Ράινερ. «Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έρχεται μαζί μας και ο Έλτον Τζον. Και μερικές άλλες εκπλήξεις, όπως ο Γκαρθ Μπρουκς» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent», στην πρώτη ταινία, η οποία έχει γίνει cult αγαπημένη, ο Ράινερ είπε ότι η αρχική αντίδραση ήταν η σιωπή.

«Όταν την προβάλαμε πρώτη φορά, σε κινηματογράφο στο Ντάλας του Τέξας οι άνθρωποι… δεν ήξεραν τι έβλεπαν» είπε ο Ράινερ.

Το mokumentary (ψευδοντοκιμαντέρ) για το ροκ συγκρότημα Spinal Tap ήταν το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ρομπ Ράινερ, ο οποίος υποδύεται τον Μάρτι ΝτιΜπέργκι, τον σκηνοθέτη που αποφασίζει να ακολουθήσει την μπάντα στην αμερικανική περιοδεία της και συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους πρωταγωνιστές Κρίστοφερ Γκεστ, Μάικλ ΜακΚίν και Χάρι Σίρερ. Η ταινία, σάτιρα της ροκ μουσικής βιομηχανίας, απεικονίζει τις εμφανίσεις και τα παρασκήνια συναυλιών της metal μπάντας.

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Ετοιμάζεται ταινία animation βασισμένη σε παιδικό βιβλίο που έγραψε

Διαβάστε ακόμη: