Η παρέμβαση του πρώην Προέδρου του ΣτΕ κ. Σωτήρη Ρίζου με σχετική αρθρογραφία σε ημερήσια εφημερίδα, με την οποία χαρακτηρίζει ως αντισυνταγματική την τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη και η οποία προκαλεί ρευστότητα στην Δημοκρατία, προκάλεσε αναμφίβολα εντυπώσεις αλλά και προβληματισμό!

Καθώς η επίσημη τοποθέτηση ενός σημαίνοντος δικαστικού ανδρός ως προς το κρίσιμο και επίμαχο θέμα των ημερών, που απασχολεί την κοινή γνώμη, δεν μπορεί να μη ληφθεί υπόψιν τόσο από την Δικαιοσύνη όσο και από την πολιτική εξουσία!

Ωστόσο, για την παρέμβαση του κυρίου Ρίζου λέγονται ήδη πολλά!

Για παράδειγμα, ποιος την προκάλεσε ή ποιος βρίσκεται από πίσω κινώντας τα νήματα!

Ένα από τα πολλά και διάφορα που κυκλοφορούν στην αγορά και έπιασαν οι κεραίες μου είναι, ότι πιθανόν «κρυφός καθοδηγητής» να είναι ο φίλος μου ο Πάκης (ένας είναι ο Πάκης) που ως γνωστόν κατά το πρόσφατο παρελθόν αξιοποίησε τα μέγιστα το θεσμικό του πολιτειακό αξίωμα όσον αφορά τις σχέσεις του με την Δικαιοσύνη αλλά και την υποστήριξη της κυβέρνησης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Και για την ιστορία, ας μην ξεχνάμε τα έργα και τις ημέρες, κατά τη σκοτεινή εκείνη περίοδο, του περίφημου (αυτοαποκαλούμενου) Καραμανλικού μπλοκ, στην πραγματικότητα θλιβερά απομεινάρια μιας άλλης εποχής, που ενέδωσαν στον πειρασμό της (παρά φύση) πολιτικής εξουσίας!

Διαβάστε περισσότερα