Εντείνεται η φημολογία ότι μια σειρά παλαιών «Καραμανλικών» στελεχών της ΝΔ, τα οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκονται εκτός νυμφώνος της κεντρικής εξουσίας και δεν υπολογίζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Αντώναρο και την Κρινιώ Κανελοπούλου, κόρη του περίφημου Θανασάκη Κανελοπούλου που επί δεκαετίες δέσποζε στην Ηλεία και στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό!

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλα δύο προβεβλημένα στελέχη της πρώτης φάσης διακυβέρνησης του Βούδα της Ραφήνας, ειδικότερα ο Σάββας Τσιτουρίδης από το Κιλκίς και ο Αρούλης ο Σπηλιωτόπουλος, πρώην δεξί χέρι του Κώστα Καραμανλή, προαλείφονται για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο μένει να φανεί αν θα κάνουν το μετέωρο βήμα ή όχι!

Το γεγονός πάντως είναι πως όλη αυτή η λεγόμενη «Καραμανλική» ομάδα, εδώ και πολλά χρόνια, από το 2015 και μετά, βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στη ΝΔ και έχει λιγότερο ή περισσότερο στηρίξει στον υπέρτατο βαθμό την πολιτική που ασκήθηκε από το 2015 έως 2019, ενώ κράτησε σαφείς αποστάσεις με αιχμηρή κριτική διάθεση απέναντι στην ΝΔ αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά!

Το γεγονός είναι πως σχεδόν σύσσωμο το λεγόμενο «Καραμανλικό» μπλοκ, από τον Πάκη και τον Μίμη μέχρι τους δευτεροκλασάτους που αναζητούσαν ρόλους και οφίτσια, διαχρονικά έβγαζαν ένα μένος και μια οργή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μετεξελίχθηκε σε οργή προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης εντός της οποίας αναδείχθηκαν!

Διαβάστε περισσότερα