Ένα τεύχος Playboy διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες.

Και αυτό γιατί για πρώτη φορά, το ιστορικό περιοδικό θα φιλοξενεί στο εξώφυλλό του έναν gay άνδρα.

Πρόκειται για τον Μπρέτμαν Ροκ, που ποζάρει με το κλασικό outfit του Playboy – δηλαδή, έναν μαύρο κορσέ, ένα μαύρο καλσόν με ρίγες, τα διάσημα αυτάκια του κουνελιού κι ένα ζευγάρι πανύψηλες πλατφόρμες.


Ο όμορφος Φιλιππινέζος είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ των κοινωνικών δικτύων – και τώρα θα γράψει ιστορία μέσα από τις σελίδες του Playboy.

Ο Μπρέτμαν Ροκ έγινε διάσημος μέσα από τα σεμινάρια κωμωδίας, αλλά και μακιγιάζ που παρουσίαζε στο YouTube, ενώ αργότερα απέκτησε και τη δική του εκπομπή στο MTV. Πλέον διαθέτει περισσότερους από 17,8 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

Την ανακοίνωση του ιστορικού εξωφύλλου έκανε ο ίδιος μέσω αναρτήσεών του στο Twitter και το Instagram όπου παρουσίασε και εικόνες από τη φωτογράφιση εξωφύλλου.

Στην περιγραφή έγραψε:

«I’m a @playboy bunny DUHHHHHH».

Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές του τον γέμισαν με likes.

Το Playboy πλησιάζει τα 70 χρόνια ζωής, αφού ιδρύθηκε από τον Χιου Χέφνερ το 1953 και έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο για τις σέξι φωτογραφίσεις του.

Τον Μάρτιο του 2020, το περιοδικό διέκοψε την έντυπη κυκλοφορία του στις ΗΠΑ και πλέον διατίθεται μόνο ψηφιακά.

Ελάχιστοι άνδρες έχουν εμφανιστεί στο εξώφυλλό του, μεταξύ άλλων και ο Μπρούνο Μαρς.

Όμως ο 23χρονος Ροκ είναι ο πρώτος gay άνδρας που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter:
«Το να έχει το Playboy ένα αρσενικό στο εξώφυλλο είναι μια τεράστια υπόθεση για την LGBT κοινότητα. Όλα είναι τόσο σουρεαλιστικά».