Πιτ Ντέιβιντσον και η Μάντελιν Κλάιν χώρισαν μετά από έναν χρόνο κοινής πορείας. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όπως αναφέρει η Sun.

Όπως ισχυρίζεται άτομο από το περιβάλλον, ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό επίπεδο και οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ούτε έχει σχολιάσει τον χωρισμό.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Σεπτέμβριο του 2023, όμως κράτησε τη σχέση τους κρυφή για έναν μήνα περίπου. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια, σε ένα πάρτι του Saturday Night Live, στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2023.

Αν και το ζευγάρι φαινόταν να τα πηγαίνει πολύ καλά κι όλοι πίστευαν ότι το συγκεκριμένο ειδύλλιο θα κρατούσε περισσότερο από τα προηγούμενα που είχε ο Πιτ Ντέιβιντσον, τελικά έκαναν λάθος. Βέβαια, η Μάντελιν Κλάιν μάλλον το γνώριζε αυτό από την αρχή της σχέσης τους. Μια πηγή από το περιβάλλον της είχε δηλώσει στη DailyMail ότι ενώ η 25χρονη Κλάιν «διασκεδάζει» με τον 29χρονο κωμικό και δεν πιστεύει ότι η σχέση τους θα είναι κάτι περισσότερο από «μια καλή στιγμή».

«Η Μάντελιν προβλέπει ότι η τρέχουσα σχέση της με τον Πιτ είναι απλώς μια καλή στιγμή και δεν θα είναι η τελευταία της», ανέφερε η πηγή.

«Πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικός και διασκεδαστικός και θέλει να κάνει παρέα μαζί του, αλλά είναι 25 ετών και δεν θέλει κάτι σοβαρό, θέλει να κυνηγήσει τη διασκέδαση και πιστεύει ότι ο Πιτ σκέφτεται το ίδιο και η σχέση τους είναι μόνο για να περνούν καλά» δήλωσε η πηγή.

«Δεν είναι σε καμία περίπτωση σοβαρό, το παίρνει μέρα με τη μέρα και αυτό είναι το μόνο που λειτουργεί γι’ αυτήν αυτή τη στιγμή, ο Πιτ δεν πρέπει να περιμένει ότι θα είναι η αδελφή ψυχή του, δεν εκπέμπει τέτοια ενέργεια» πρόσθεσε.

Πιτ Ντέιβιντσον: Έπαιρνε καθημερινά κεταμίνη για 4 χρόνια

Διαβάστε ακόμη