Έχει συναντηθεί με όλα τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, ξένους αρχηγούς κρατών, στην υποδοχή των οποίων μετείχε, δημοσιογράφους και φυσικά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο διαθέτει προσωπική πρόσβαση.

Ο λόγος για τον Πίνατ, τον αδέσποτο σκύλο που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2021, όταν επισκέφθηκε τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης και ο οποίος έκλεβε την παράσταση σε πολλές περιπτώσεις, καθώς σάρωνε το Μέγαρο Μαξίμου, που διέμενε.

Ο Πίνατ αποχωρίστηκε από σήμερα το μέγαρο Μαξίμου και μετακόμισε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, να αναλάβει δράση μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση

Όμως, η μετάβαση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση προκάλεσε αλλαγές και στην καθημερινότητά του, με αποτέλεσμα να μετακομίζει στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, οπότε και θα επανέλθει, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανεκλεγεί.

Με τη μετακόμισή του στα γραφεία της ΝΔ, ο Πίνατ γίνεται πλέον και κυριολεκτικά «κομματόσκυλο», όπως τον αποκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατο βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα