Ο ρόλος της Άμπερ Χερντ συρρικνώθηκε στη νέα ταινία «Aquaman», όπως ακριβώς είχε επιβεβαιώσει πέρυσι ενόρκως ένας πρώην υπεύθυνος της Warner Bros.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, δεν είναι πλέον ούτε δευτερεύων χαρακτήρας.

Το «Aquaman and the Lost Kingdom», το σίκουελ της υπερηρωικής επιτυχίας του 2018 με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα, μόλις κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους.

Το φιλμ όχι μόνο δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα όσον αφορά το box office και τις κριτικές, αλλά επίσης ο χρόνος οθόνης της Χερντ έχει μειωθεί σημαντικότατα.

Σύμφωνα με το Business Insider, η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίζεται στην κάμερα μόνο για περίπου 20 λεπτά περίπου και εκφωνίζει μόλις 11 ατάκες.

Το «Business Insider» υποστήριξε ότι η Χερντ εμφανίζεται για μερικές σκηνές δράσης προς την αρχή και το τέλος, αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό απομακρυσμένη από την κύρια πλοκή, παρόλο που το μωρό της ίδιας και του Μομόα χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο της ιστορίας.

Τη θέση της Χερντ στο επίκεντρο, έχουν καλύψει ο Μομόα μαζί με τον Πάτρικ Γουίλσον, οι οποίοι συνεργάζονται και πρωταγωνιστούν σε μεγαλύτερο μέρος της ταινίας. Ο Yahya Abdul-Mateen και η Νικόλ Κίντμαν συμμετέχουν επίσης στην ταινία.

aquaman
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Χερντ υποβαθμίστηκε, καθώς κάτι τέτοιο είχε προαναφερθεί από το 2022, όταν πραγματοποιήθηκε η δίκη της ίδιας με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ. Αναλυτικότερα, ο Γουόλτερ Χαμάντα, ο πρώην επικεφαλής της Warner Bros, είχε καταθέσει εξηγώντας, ανάμεσα σε άλλα, ότι το στούντιο αποφάσισε να παραμερίσει τον ρόλο της στην ταινία λόγω της έλλειψης χημείας μεταξύ της ίδιας και του Μομόα, και θέλοντας να πλάσουν μια διαφορετική ιστορία.