Ο Πέτρος Συρίγος έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και τη νέα του συνεργασία με το Open στην εκπομπή, Εμείς με την Ίνα Ταράντου.

«Η τηλεόραση ξεκίνησε πριν 6-7 χρόνια. Είχα στείλει στο Facebook της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για μάγειρας, πέρασα κάποια κάστινγκ και βρέθηκα να είμαι στο γυαλί και να λέω καλησπέρα σας… Τη χρονιά που έφυγε η Ελένη από την τηλεόραση, έφυγα κι εγώ από εκεί πέρα και τότε ήταν η δεύτερη φορά που τόλμησα κι έστειλα μήνυμα στην Φαίη Σκορδά και συνεργαστήκαμε. Φέτος είμαι εδώ. Περνώ πολύ ωραία, με έχουν αγκαλιάσει όλα τα παιδιά, η ομάδα της παραγωγής. Η Ίνα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος» είπε αρχικά ο Πέτρος Συρίγος.

«Δεν συναντηθήκαμε τώρα τελευταία με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν έφυγα (σ.σ. από τον ΑΝΤ1), με έφυγαν. Κάποια στιγμή έγινε η ανακοίνωση αυτή, ότι δεν θα είμαι στην ομάδα της εκπομπής. Στην αρχή θύμωσα, μετά στενοχωρήθηκα και στο τέλος το ξέχασα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Πέτρος Συρίγος.

Διαβάστε ακόμη: