Επειδή πιθανόν κάποιοι θεωρούν ότι «κοιμόμαστε όρθιοι» και δεν ξέρουμε τι κάνουν και πως λειτουργούν στο παρασκήνιο, πίσω από κλειστές πόρτες και τραβηγμένες κουρτίνες, ιδίως όσον αφορά τις παρεμβάσεις τους σε Ανεξάρτητες Αρχές (και δεν αναφέρομαι στη βιομηχανία ανώνυμων επιστολών όπου έχουν γράψει ιστορία) και τις ιδιότυπες σχέσεις τους με πρόσωπα της Δικαιοσύνης, έτσι για αρχή, για πρόγευση, σας μεταφέρω ένα συμβάν που μπορεί κάθε λογικός νους να αξιολογήσει:

Ένα υψηλόβαθμο πρόσωπο Ανεξάρτητης Αρχής φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση μείζονος σημασίας, ένα σκάνδαλο τεράστιων διαστάσεων, που εξετάζει μια άλλη Ανεξάρτητη Αρχή!

Στην αρχική δικογραφία που συνετάχθη, το υψηλόβαθμο πρόσωπο της Ανεξάρτητης Αρχής περιλαμβανόταν! Ως φέρων ευθύνη σε πράξεις και παραλείψεις.

Και μάλιστα η δικογραφία αυτή εστάλη στα μέλη του ΔΣ της άλλης Ανεξάρτητης Αρχής!

Ωστόσο κάμποσες μέρες μετά εστάλη στα ίδια πρόσωπα, μια νέα δικογραφία, από την οποία είχε απαλειφθεί το πρόσωπο του ισχυρού ανδρός της έτερης Ανεξάρτητης Αρχής!

«Είχε μπει από λάθος» στην αρχική δικογραφία, δικαιολογήθηκαν αρμοδίως! Βρε, βρε κάτι λάθη που γίνονται!

Και ευτυχώς που τελικά ότι γράφεται, σβήνεται! Αρκεί να μπορεί «ένας καλός φίλος» να έρθει σε επαφή και να «υποδείξει» εκεί που πρέπει το λάθος!

Διαβάστε ακόμη: