Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, προανήγγειλε δομικές αλλαγές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και έλευση νέων προσώπων, σχολιάζοντας όλα όσα επίκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επομένη του συνεδρίου.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στο Action24, είπε χαρακτηριστικά: «Αλλαγές δομικές με νέα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά, αλλαγές ψηφιοποίησης του κόμματος. Δεν μπορεί ένα κόμμα το 2024 να μην μπορεί να διεξάγει εκλογές σε όλες τις οργανώσεις τους με ψηφιακό τρόπο γιατί πλέον ο κόσμος δεν συμμετέχει στην κομματική ζωή και το είδαμε και στο συνέδριο».

«Ο κόσμος θα αποφασίσει για την ενδεχόμενη αλλαγή στα σήματα, στο brand του κόμματος. Το όνομα νομίζω είναι το τελευταίο», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«8+1 πρόσωπα στο εκτελεστικό γραφείο»

Ερωτηθείς για το πώς θα γίνουν οι αλλαγές, ο Πέτρος Παππάς απάντησε: «Κατ΄ αρχήν θα πρέπει να αναδειχθούν νέα πρόσωπα. Θα έχουμε εκλογές οργάνων. Από εκεί και πέρα θα έχουμε μία δομή διαφορετική. Θα ενεργοποιηθούν τα think tank, τα task forces, τις βάσεις του κόσμου».

Σχετικά με το εκτελεστικό γραφείο, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι ενδεχομένως θα αποτελείται από 8 πρόσωπα και τον Στέφανο Κασσελάκη, εξηγώντας ότι είναι αυτοί που εκλέγονται από την Πολιτική Γραμματεία, οι δύο γραμματείς, που θα υπάρχουν, ο εκπρόσωπος Τύπου και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου.

Διαβάστε ακόμη: