search

MEDIA

Πέτρος Κωστόπουλος: Αναλαμβάνει εκδότης σε περιοδικά και sites του oμίλου Σμυρνιωτάκη

Eπιστροφή στον χώρο των εκδόσεων και συγκεκριμένα των περιοδικών για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο άλλοτε ισχυρός άντρας της – πάλαι ποτέ – ΙΜΑΚΟ αναλαμβάνει εκδότης όλων των Μέσων του ομίλου της Alpha Editions…

Πέτρος Κωστόπουλος: Αναλαμβάνει εκδότης σε περιοδικά και sites του oμίλου Σμυρνιωτάκη

Eπιστροφή στον χώρο των εκδόσεων και συγκεκριμένα των περιοδικών για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο άλλοτε ισχυρός άντρας της – πάλαι ποτέ – ΙΜΑΚΟ αναλαμβάνει εκδότης όλων των Μέσων του ομίλου της Alpha Editions A.E., που ανήκει στην οικογένεια εκδοτών βιβλίου Σμυρνιωτάκη.

Ο όμιλος Σμυρνιωτάκη ανακοίνωσε ότι «με στόχο την συνεχή εξέλιξη και την ανάπτυξη της Alpha Editions A.E., τοποθετεί αναπληρωτή CEO τον Παναγιώτη Ροτζιώκο, στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ΜΜΕ».

Τη θέση του εκδότη των μέσων της εταιρείας (περιοδικών και sites) αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η Alpha Editions A.E. εκδίδει τα περιοδικά 4 Τροχοί (κυκλοφορεί μια φορά τον μήνα μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής), Hello! (αυτόνομα στο περιπτερο), Nitro (κυκλοφορεί μαζί με τη Real News) και 7 Μέρες TV (προκειται για το ιστορικό, πρώτο σε κυκλοφορία εδω και χρόνια τηλεπεριοδικό) ενώ παράλληλα λειτουργεί τα sites 4troxoi.gr, Provocateur.gr, Nitro.gr, TheNotebook.gr και Faysbook.gr.

Ποιος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Κωστόπουλος ξεκίνησε την εκδοτική του δραστηριότητα στις εκδόσεις Τερζόπουλος (ιδιοκτησίας του Άρη Τερζόπουλου), με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό.

Το 1995, ίδρυσε την IΜΑΚΟ Εκδοτική Α.Ε. λανσάροντας τα περιοδικά «Nitro» και «DownTown». Η εταιρεία εξέδιδε επίσης τα περιοδικά «Esquire», «InStyle», «OK!», «People», «MEN» και «DIVA» .

Διαβάστε ακόμη: