search

ΣΠΟΡ

Είδηση – βόμβα από το «Calcio Mercato»: Ο Μέσι έκλεισε στην Αλ Χιλάλ!

Η Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μέσι, όπως αναφέρουν αρκετοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικαλούμενοι την ιταλική εφημερίδα «Calcio Mercato».

Λιονέλ Μέσι: Απίστευτο κι όμως αληθινό - Η Αλ Χιλάλ του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία 1,2 δισ. ευρώ!

Μετά την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, μία ακόμα είδηση «βόμβα» έρχεται να ταραξει τα νερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Calcio Mercato» και ο Λιονέλ Μέσι πρόκειται να μετακομίσει το καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μέσι, όπως αναφέρουν αρκετοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικαλούμενοι την ιταλική εφημερίδα «Calcio Mercato».

Πριν από δύο ημέρες μάλιστα, η Αλ Χιλάλ προκάλεσε φρενίτιδα στους οπαδούς της αφού τύπωσε εμφανίσεις με το όνομα του Μέσι και τις έβαλε στην μπουτίκ της ομάδας προς πώληση, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αντίπαλη ομάδα, Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Αλ Χιλάλ κατέληξε σε συμφωνία με τον Μέσι για να ενταχθεί στην ομάδα του στο εγγύς μέλλον με αντάλλαγμα ένα τεράστιο συμβόλαιο που θα είναι το υψηλότερο στην ιστορία.

Στο παρελθόν, η ίδια εφημερίδα είχε αναφερθεί στο φλερτ της Αλ Χιλάλ με τον Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε ακόμη: