search

LIFESTYLE

Πέτρος Ιακωβίδης: «Κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην πίστα»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος στη νέα του δισκογραφική εταιρεία

230102112653_petros-iakovidis

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, ενώ απάντησε στην ερώτηση εάν θα παρουσίαζε ποτέ εκπομπή στην τηλεόραση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος στη νέα του δισκογραφική εταιρεία, ενώ αποκάλυψε τι κάνει πριν εμφανιστεί στην πίστα.

«Κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην πίστα. Η πίστη με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και αναφορικά με την ερώτηση για το αν θα τον δούμε ποτέ να παρουσιάζει εκπομπή, ο ίδιος ανέφερε πως είναι λίγο δύσκολο, ωστόσο θα ήταν ανοιχτός να αναλάβει τη θέση του κριτή.

Ποιοι άλλοι τραγουδιστές έχουν μιλήσει για τη θρησκεία και τη σχέση τους με τον Θεό

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν είναι ο μόνος τραγουδιστής που έχει μιλήσει για τη σχέση του με τον Θεό.

Για την πίστη του στον Θεό έχει μιλήσει μπροστά στις κάμερες ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Ερωτώμενος εάν έχει κάποιο γούρι για τις εμφανίσεις του, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν γούρια, κάνεις τον σταυρό σου και βγαίνεις».

Ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε κριτής σε talent show και πως μονάχα έμμεσα του έχει γίνει πρόταση ενώ αναφορικά με το ντοκιμαντέρ που θα αφορά στη ζωή του, είπε πως θα τον δούμε μέσα από προσωπικές στιγμές στη δουλειά του και όχι μέσα από το σπίτι του.

«Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου» δήλωσε σχετικά με τα ψευδή δημοσιεύματα. Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, για άλλη μια φορά σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως πιστεύει πολύ στον Θεό και ας τον λένε κάποιοι «γραφικό».

Επίσης, ο Ηλίας Βρεττός έχει αναφερθεί στο πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε αλλά και γιατί πιστεύει πως έζησε ένα θαύμα.

«Πιστεύω στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του… Είναι θαύμα που μιλάμε. Το αυτοκίνητο που ήμουν εγκλωβισμένος για 50 λεπτά ήταν μια άμορφη μάζα. H παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι ειδικοί είπαν ότι δεν βγαίνει κανείς ζωντανός από τέτοιες καταστάσεις… και συγκεκριμένα στην θέση του συνοδηγού που ήμουν εγώ. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης εκείνη τη μέρα και από τότε της ανάβω κερί κάθε χρόνο εκεί» είχε δηλώσει.

Διαβάστε ακόμη: