Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για πρώτη φορά για το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες. Από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα «Ξημερώματα» ως την Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Παραδόθηκα σε σένα».

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» είπε: «Όταν έγραψα τα Ξημερώματα είχα δει την Πάολα να τραγουδάει σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και ταυτόχρονα χόρευε και μου ήρθε εκείνη την ώρα το τραγούδι… “Ξημερώματα, σου ‘κανα καμώματα”… Μετά από περίπου έναν μήνα βρεθήκαμε με τον Κωνσταντίνο, μου λέει ότι θέλει ένα τραγούδι που να είναι χορευτικό και του βάζω αυτό. Γελάει και μου λέει, “το κομμάτι μού αρέσει πολύ αλλά πρέπει να αλλάξουμε τον στίχο γιατί εγώ δεν μπορώ να τραγουδήσω για καμώματα και το κάναμε “Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα” και το αγαπήσατε πάρα πολύ για να γίνει αυτή η μεγάλη επιτυχία».

Αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω την μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου είπε: «Το “Παραδόθηκα σε σένα” αποφάσισα να το τραγουδήσω και να το κυκλοφορήσω όταν συνεργαζόμασταν με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Κάποια στιγμή της έβαλα να το ακούσει. Το ακούει, λοιπόν, και μου λέει “άμα δεν το έβγαζες θα σου το έπαιρνα”. Και το αφήνουμε εκεί».

«Μετά από περίπου δυο μήνες της λέω, “Νατάσα δεν θα βγάλω τελικά αυτό αλλά το Σ’ αγαπάω σου Φώναξα”. Και το ίδιο βράδυ βγαίνει η Νατάσα στη σκηνή, με φωνάζει και μένα γιατί μετά θα τραγουδούσαμε παρέα και είπε “θα σας πω ένα τραγούδι που μου έγραψε ο Πέτρος”. Ξεκινάει και έγινε δικό της», κατέληξε ο Πέτρος Ιακωβίδης στο  στην τηλεόραση του Alpha.

Διαβάστε ακόμη: