Τελικά, ούτε η θλίψη για τον χαμό της αγαπημένης τους μητέρας και γιαγιάς στάθηκε ικανή να κάνει την οικογένεια του βασιλιά Καρόλου να παραμερίσει τις διαφορές της, καθώς, το βράδυ που πέθανε η βασίλισσα, τσακωνόταν με τον Χάρι στο Μπαλμόραλ.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική The Sun, ο πρίγκιπας Χάρι θεώρησε πως λίγες ώρες αφότου πέθανε η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και ο πατέρας του ανέβηκε στον θρόνο, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συνεχίσει τον καβγά με τον πατέρα του με θέμα τη… Μέγκαν Μαρκλ.

Ο καβγάς για τη Μέγκαν Μαρκλ την ώρα που πέθαινε η βασίλισσα Ελισάβετ

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το βρετανικό μέσο, το τηλεφώνημα του Καρόλου στον πρίγκιπα Χάρι το απόγευμα εκείνης της Πέμπτης, όταν όλη η οικογένεια μαζευόταν στο Μπαλμόραλ για να αποχαιρετήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, ένα τηλεφώνημα στο οποίο ο Κάρολος ζήτησε από τον Χάρι να μη φέρει μαζί του τη Μέγκαν Μαρκλ γιατί δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο, εξόργισε τον μικρό του γιο.

Αποτέλεσμα αυτού; Να τον σνομπάρει λίγες ώρες αργότερα όταν τον κάλεσε σε δείπνο, στο πρώτο του δείπνο με τα παιδιά του ως βασιλιάς. Αυτό ισχυρίζονται βασιλικές πηγές που μίλησαν στη The Sun.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλο το παρασκήνιο από το βράδυ του θανάτου της- Πως τσακώθηκαν Κάρολος- Χάρι για την Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ήθελε η Μέγκαν Μαρκλ να τον ακολουθήσει στο Μπαλμόραλ, καθώς όλη η οικογένεια ακύρωσε το πρόγραμμά της και πέταξε για τη Σκωτία εκείνο το μεσημέρι της 8ης Σεπτεμβρίου όταν ειδοποιήθηκαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μόνο κάποιες ώρες ζωής…

Σε κάποια στιγμή σήμανε συναγερμός όταν ο εκπρόσωπος των Σάσεξ ανακοίνωσε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ακυρώνουν το πρόγραμμά τους στο Λονδίνο και κατευθύνονται μαζί στο Μπαλμόραλ. Αμέσως μπήκαν τα μεγάλα μέσα, ο ίδιος ο Κάρολος κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και του εξήγησε ότι δεν μπορεί να τον συνοδεύσει η σύζυγός του στον τελευταίο αποχαιρετισμό στη βασίλισσα, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις παρίσταται μόνο η στενή οικογένεια. Ούτε η Κέιτ Μίντλετον είχε μεταβεί στο Μπαλμόραλ.

Η Sun υποστηρίζει ότι ακολούθησε καβγάς των δύο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Χάρι πάλεψε να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στη Μέγκαν Μαρκλ να έρθει μαζί του και έχασε την πτήση που μετέφερε τον Γουίλιαμ και τους θείους τους Άντριου και Έντουαρντ στη Σκωτία.

Η μεγάλη περιφρόνηση του πρίγκιπα Χάρι στον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας -ο οποίος προκάλεσε κρίση στο Παλάτι όταν ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν και έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για την Καλιφόρνια πριν από δύο χρόνια και κατόπιν άρχισαν να καταφέρονται δημοσίως κατά του Παλατιού εκτοξεύοντας κατηγορίες για ρατσισμό και καταπίεση- ήταν τόσο θυμωμένος που ο Κάρολος απέκλεισε τη Μέγκαν Μαρκλ από το Μπαλμόραλ, ώστε αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Κάρολο, τον Γουίλιαμ και τη βασίλισσα σύζυγο Καμίλα. Ένα πρώτο οικογενειακό δείπνο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ και την άνοδο του Καρόλου στον θρόνο.

Αντ’ αυτού, συνέφαγε με τους θείους του πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρντ πριν φύγει νωρίς το επόμενο πρωί.

Ο Χάρι καβγάδιζε με τον Κάρολο, και γι’ αυτό έχασε την πτήση με τους Γουίλιαμ, Άντριου, Έντουαρντ για το Μπαλμόραλ

Η Sun επικαλείται μια πηγή που δήλωσε: «Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος προσπαθώντας να πάρει μαζί του τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ και καβγαδίζοντας με την οικογένειά του, που έχασε την πτήση.

Ο Κάρολος έχει ανοιχτή πρόσκληση στον Χάρι να δειπνήσει μαζί του όποτε βρίσκεται στη χώρα.

Αλλά ο Χάρι ήταν τόσο έξαλλος, που αρνήθηκε να φάει με τον πατέρα και τον αδελφό του.

Ήταν μια τεράστια περιφρόνηση. Και έφυγε από το Μπαλμόραλ το συντομότερο δυνατόν για να προλάβει την πρώτη εμπορική πτήση επιστροφής στο Λονδίνο».

Το επόμενο πρωί ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έφυγε, επιβιβαζόμενος νωρίς στην πτήση της British Airways από το Αμπερντίν, όπου απεικονίζεται να παρηγορεί μια υπάλληλο του αεροδρομίου αφού εκείνη του μετέφερε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο της γιαγιάς του.

Διαβάστε ακόμη: