Η εξομολόγηση-βόμβα της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ στην Άλισον Ντέιβις, δημοσιογράφο του περιοδικού «Cut» θάβοντας το Μπάκιγχαμ, κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου ανάβοντας φωτιές στο Μπάκιγχαμ αλλά και προκαλώντας την έντονη δυσφορία του διεθνούς Τύπου.

Όχι μόνο γιατί η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, ρίχνει απλόχερα τις σπόντες της για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, σε εκτενή συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό φέρνοντας σε δεινή θέση τα μέλη της, όπως σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η Μέγκαν άνοιξε την καρδιά της σε μία δημοσιογράφο που έχει εντρυφήσει στο θέμα του γυναικείου οργασμού ενώ η συνέντευξή της δημοσιεύεται λίγες ώρες προτού συμπληρωθούν 25 χρόνια από τον άδικο χαμό της «πριγκίπισσας του λαού», Νταϊάνα (31 Αυγούστου του 1997).
«Υπέροχο timing», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αναφερόμενη στη «συνέντευξη- σκάνδαλο» της Μέγκαν Μαρκλ στο περιοδικό «Cut».

Ποζάροντας στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού «Cut» με τα μαλλιά τραβηγμένα κότσο, η «αντάρτισσα» των βρετανικών ανακτόρων προκαλεί αναμπουμπούλα με τις καυστικές δηλώσεις της ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι την έχουν συγκρίνει με τον Νέλσον Μαντέλα..Όπως λέει, «χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις», όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τους δικούς της συγγενείς.

H πρώην ηθοποιός της επιτυχημένης αμερικάνικης σειράς «Suits» ισχυρίστηκε ότι μία Νοτιοαφρικανή χορεύτρια , μέλος του καστ της σειράς «Lion King» (Ο Βασιλιάς των Λιονταριών) της είπε στην πρεμιέρα το 2019, ότι οι Νοτιοαφρικανοί «χόρεψαν στο δρόμο» όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, όπως ακριβώς έκαναν όταν «ο Νέλσον Μαντέλα βγήκε από τη φυλακή».

Μιλώντας για τη σχέση του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, η Μέγκαν δεν μάσησε τα λόγια της όταν η δημοσιογράφος Άλισον Ντέιβις, την ρώτησε για τον αντίκτυπο της δικαστικής διαμάχης με την κυριακάτικη «εφημερίδα Mail».

«Ο Χάρι μου είπε: «Έχασα τον πατέρα μου σε αυτή τη διαδικασία». Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο γι’ αυτούς όπως ήταν για μένα, αλλά αυτή είναι δική του απόφαση».

Λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε στο BBC ότι η Δούκισσα του Σάσεξ αναφερόταν στον δικό της πατέρα, από τον οποίο έχει αποξενωθεί, και έλεγε ότι ελπίζει να μην συμβεί το ίδιο και στον σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα Καρόλου δήλωσε ότι θα λυπόταν αν ο Χάρι αισθανόταν ότι η σχέση τους είχε χαθεί, προσθέτοντας ότι «ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, αγαπά και τους δύο γιους του».

Η Άλισον Ντέιβις, που έχει πάρει μεταξύ άλλων συνέντευξη από επώνυμους και διασημότητες ρώτησε τη Μέγκαν αν πιστεύει ότι υπάρχει περιθώριο συγχώρεσης μεταξύ εκείνης και των βασιλικών πεθερικών της όπως και της δικής της οικογένειας.

«Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς. Αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις. Έχω κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε στην Ντέιβις ότι δεν πιστεύει ότι ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα μπορούσαν να ζουν και να εργάζονται μαζί τόσο στενά όσο εκείνος με την σύζυγό του.

«Οι περισσότεροι που γνωρίζω και πολλοί από την οικογένειά μου, δεν είναι σε θέση να εργάζονται και να ζουν μαζί», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. «Είναι πραγματικά πολύ περίεργο γιατί θα φαινόταν σαν μεγάλη πίεση. Αλλά απλά το νιώθω φυσικό και φυσιολογικό».

Η σύζυγος του δευτερότοκου γιου της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα παραδέχθηκε επίσης τους φόβους της ότι η παραμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να εξέθετε τον τρίχρονο γιο της, Άρτσι σε υπερβολική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης αλλά και την έλλειψη ελέγχου που είχε σχετικά με τη δημοσίευση οικογενειακών φωτογραφιών όταν ζούσαν ακόμη στο Παλάτι.

Όπως εξήγησε, μισούσε το γεγονός πως έπρεπε να μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες με τα ίδια βρετανικά μέσα ενημέρωσης των οποίων οι αναγνώστες αποκάλεσαν τα παιδιά της «με τη λέξη από Ν» ( Νέγρος), σχολιάζοντας πως «μόνο η ύπαρξη μας αναστάτωνε την ιεραρχία της μοναρχίας».

Όταν ήταν ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Δούκισσα του Σάσεξ έπρεπε να δίνει φωτογραφίες του τρίχρονου γιου της, Άρτσι, στο Royal Rota, τη δημοσιογραφική ομάδα που καλύπτει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και τη σειρά διαδοχής της.

«Γιατί να δίνω στους ίδιους ανθρώπους που αποκαλούν τα παιδιά μου με τη λέξη «N» μια φωτογραφία του παιδιού μου πριν μπορέσω να τη μοιραστώ με ανθρώπους που το αγαπούν;», σχολίασε. «Πείτε μου πώς βγάζει νόημα αυτό και μετά θα παίξω αυτό το παιχνίδι», τόνισε.

Η Μέγκαν άνοιξε την καρδιά της σε δημοσιογράφο που ειδικεύεται στο θέμα του σεξ

Η συγγραφέας πίσω από την τελευταία συνέντευξη-βόμβα της Μέγκαν Μαρκλ είναι ειδική σε θέματα σεξ, όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail» σκιαγραφώντας το προφίλ της.

Η Άλισον Ντέιβις από την Καλιφόρνια έχει εντρυφήσει στο θέμα του γυναικείου οργασμού παίρνοντας συνέντευξη από την δημοφιλή ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου, μοιράστηκε τις δικές της ερωτικές εμπειρίες στο Tinder – και τώρα γράφει ένα βιβλίο σχετικά με το «Πώς να είναι καυλ…ης», όπως σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Έχει παραδεχθεί ότι, με τη βοήθεια της εφαρμογής κοινωνικών γνωριμιών Tinder, έχει πάει στο… κρεβάτι με «δεκάδες» άτομα. Επιπλέον, έχει αφηγηθεί την εμπειρία σ΄ένα ένα brunch στο «Men and Mimosas», ένα στριπτιζάδικο ενώ περιτριγυρίζεται από άντρες χορευτές.

Διαβάστε ακόμη: