Αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου καταθέτει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κινήθηκε νομικά και κατέθεσε αγωγή κατά της ηθοποιού με αφορμή τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της, μετά τη δικαστική απόφαση για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε» δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως την Δευτέρα ο πελάτης του θα καταθέσει αγωγή εναντίον της συναδέλφου του.

«Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισσαγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλλιπίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου.

Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης».

 

Διαβάστε ακόμη: