Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 32 ετών, η Αμερικανίδα σπρίντερ Τόρι Μπόουι, χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τα θλιβερά νέα του θανάτου τής Τόρι Μπόουι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία μάνατζερ που την είχε αναλάβει. «Χάσαμε μια ειλικρινή φίλη, κόρη και αδελφή».

Η Μπόουι είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100 μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο με την ομάδα των ΗΠΑ, αλλά και δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου το 2017 (στα 100 μ. και στα 4Χ100 μ.).

Στο Ρίο, δε, είχε κερδίσει, επίσης, το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μ. και το χάλκινο στα 200 μ.

Η Αμερικανίδα σπρίντερ κυριάρχησε για πολλά χρόνια στα σπριντ αλλά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών. Πέθανε στο σπίτι της στη Φλόριντα την Τρίτη όπου ζούσε μόνη της και κανείς δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αιτία θανάτου.

Χρήστες των social media αναφέρουν ότι έπασχε από κατάθλιψη και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει μια μοναχική ζωή.

Η ιστορία για τα προβλήματα ψυχικής υγείας ξεκίνησε από ανάρτηση της αδελφής της. «Οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι έχουν μερικές από τις πιο θλιμμένες ψυχές και οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι ευτυχισμένοι έχουν τις πιο γνήσιες ψυχές, επειδή είναι ικανοποιημένοι με το να είναι μόνο αυτοί για αυτούς και για κανέναν άλλον» έγραψε στο Facebook.

Η κούρσα στα 100 μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Λονδίνου το 2017:

Διαβάστε περισσότερα