Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς όπως λέει το αυτοάνοσο που έχει της δημιουργεί κινητικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Βάνα Μπάρμπα «είναι νευρολογικής φύσης» όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο «Ηello».

«Αφού αφαίρεσα στην αρχή έναν όγκο στον οισοφάγο, δυστυχώς διαγνώστηκε μια αιματολογική πάθηση. Αυτό το αυτοάνοσο μου δημιουργεί κινητικά προβλήματα, δεν μπορώ να σηκωθώ και να καθίσω εύκολα» είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

«Τώρα κάνω μια ανοσοθεραπεία και με παρακολουθούν πολύ καλοί γιατροί. Μάλιστα, πήγα στην Ιταλία και επισκέφθηκα έναν εξαιρετικό καθηγητή αιματολόγο, ο οποίος εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο θέμα. Κάνω μια ανοσοκαταστολή, δηλαδή μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η ανεπάρκεια του φυσικού αίματος» πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα: Η πρώτη της αντίδραση μετά τη διάγνωση

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου η Βάνα Μπάρμπα, διευκρίνισε ότι διαγνώστηκε «πριν από χρόνια με τρομακτική έλλειψη φολικού οξέως και σιδήρου. Προσπαθούσα να την καλύψω με καλή διατροφή. Ύστερα, όμως, ξαναέπεφτε στο μηδέν το φολικό οξύ. Εκεί που δούλευα δυνατά, μετά ήμουν στα τάρταρα και δεν μπορούσα να σηκωθώ, το σώμα μου δεν βοηθούσε» είπε

Πρόσθεσε ότι αναρωτιόταν για το τι συνέβαινε και «όταν βγήκε το αποτέλεσμα που έδειχνε θέμα στο αίμα, το οποίο δεν παράγει μόνο του αρκετά αιμοπετάλια, πήγα και στη Γερμανία. Αυτή η περιπέτεια όμως με κάνει να θέλω να είμαι παραγωγική και χρήσιμη στους άλλους».

Η Βάνα Μπάρμπα είπε ακόμα ότι οι γιατροί της είπαν πως το θέμα υγείας της «μπορεί να έχει λύση άμεσα. Συμβαίνει σε πολλές οικογένειες κι έτσι είπαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να είμαστε δυνατές».

Διαβάστε ακόμη: