Ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά από τρία χρόνια τηλεοπτικής αποχής βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2Night Show” για μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης μίλησε για τη ζωή του, τα “χρυσά” χρόνια που έζησε ως εκδότης, στην οικονομική “καταστροφή” και την κατάθλιψη που πέρασε.

“Ακούγεται λίγο μελό, αλλά είμαι περήφανος για τα παιδιά μου. Επαγγελματικά είμαι περήφανος για το “ΚΛΙΚ”. Ήταν μια ανατροπή. Από τότε άλλαξαν τα πάντα” ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η απόφαση να στείλουν τις κόρες τους στην Αμερική

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε ακόμα για τον λόγο που ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να στείλουν τις κόρες τους για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

“Οι κόρες μου ζουν και εργάζονται στην Αμερική. Η μία σε εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης και η άλλη σε μια εφαρμογή της Silicon Valley. Ζουν μόνιμα εκεί με δικά τους λεφτά. Δούλευαν ακόμα και στις σπουδές τους, μη έχοντας λεφτά αναγκάστηκαν να το κάνουν και αυτό ήταν πολύ καλό. Έγινε η κρίση και έφυγαν πάρα πολλά παιδιά, η Ελλάδα έχασε μυαλά. Πού θα δούλευαν αν ήταν εδώ; Θα έπρεπε να βάλουμε κανένα μέσο για να πιάσουν μια δουλειά χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές.

Εκεί οι δουλειές υπάρχουν, αν είσαι καλός θα πας μπροστά. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι εκεί που μπορούν να αναπτυχθούν και να ανθίσουν επαγγελματικά όσο και αν μου λείπουν. Ήμουν εγώ και η μάνα τους που θέλαμε να τα διώξουμε, να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο. Όχι να μην είναι εδώ! Όπως εγώ έφυγα από το σπίτι, επειδή είχα ερωτευτεί και ήθελα να ακολουθήσω μια Βολιώτισσα στην Αθήνα – πήγα και είπα στον πατέρα μου, που ήταν ταξιτζής και δεν είχε σάλιο, ότι αν δεν κάνω μαθήματα στην Αθήνα, δε θα περάσω πουθενά. Και ήρθα και δεν πέρασα πουθενά.

Ήταν το πρώτο μου ξεβλάχεμα αυτό. Πέρασα πολλά ξεβλαχέματα. Το 4ο ή 5ο ήταν όταν πήγα στο Berkley να δω την κόρη μου. Κατάλαβα γιατί πρέπει να πηγαίνουν στα πανεπιστήμια για να σπουδάσουν τα παιδιά” αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Τα καλά του χωρισμού

Ακόμα ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τα καλά του χωρισμού του από τη Τζένη Μπαλατσινού.

“Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω -που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης- και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία…

Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους. Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια” είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

“Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά” τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα