Ο πατέρας της 17άχρονης Νικολέτας αναφέρθηκε στον 22χρονο Πακιστανό σύντροφο της κόρης του, που συνελήφθη στα Σκόπια. Η κόρη του δολοφονήθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Αραχώβης, από τα χέρια του 22άχρονου.

Ο πατέρας της ανήλικης, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της, δήλωσε ανακουφισμένος για τη σύλληψη του καθ’ ομολογίαν δράστη της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι.

«Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε ένα άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;», ανέφερε και προσέθεσε:

«Μέχρι το πρωί, έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη. Μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα», επεσήμανε ο κ. Καρολίδης στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι τα μικρότερα αδέλφια της 17άχρονης βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα η αδερφή της, που την εντόπισε νεκρή.

Περιστέρι: Χειροπέδες στον 22χρονο που δολοφόνησε την 17χρονη, συνελήφθη στα Σκόπια – Πώς το κινητό της Νικολέτας «κάρφωσε» τον Πακιστανό δολοφόνο

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης έγραψε σε ανάρτησή του: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Ο νεαρός Πακιστανός που βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας σήμερα στις 12:00.

https://www.youtube.com/watch?v=p3EX5Kjht78&feature=emb_title&ab_channel=ProtoThema

Κατάφερε να βγει από τη χώρα ο 22χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 22χρονος πρόλαβε να βγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία.

Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του δράστη, κινήθηκε άμεσα, εξέδωσε διεθνές το ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ένα γκρούπ μεταναστών.

Ο 22χρονος Πακιστανός.

Το κινητό της Νικολέττας οδήγησε τον 22χρονο Πακιστανό στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ.

Το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέττας ήταν αυτό που πρόδωσε τον 22χρονο Πακιστανό που συνελήφθη για τη δολοφονία της στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας. Ο νεαρός Πακιστανός που βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται περίπου στις 12:00 σήμερα να περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου ο οποίος έφυγε από τη χώρα, μέσα από το δικό του κινητό τηλέφωνο, αλλά και αυτό του θύματος. Συγκεκριμένα, το στίγμα από το δικό του κινητό έδειχνε πως κινήθηκε προς τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε την πληροφόρηση ότι ο νεαρός επρόκειτο να προσπαθήσει να φύγει από τη χώρα. Για αυτό άλλωστε και εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Έχοντας απενεργοποιημένο πλέον το δικό του κινητό όταν πέρασε στη Βόρεια Μακεδονία, ο 22χρονος άνοιξε το smartphone του θύματος το οποίο δεν είχε κάρτα sim. Οι Αρχές όμως κατάφεραν να εντοπίσουν το σήμα μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών του κινητού που είχαν πρόσβαση στην τοποθεσία της συσκευής.

Συγκεκριμένα, από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε στο Κιλκίς και από εκεί στη Βόρεια Μακεδονία όπου και συνελήφθη με τη βοήθεια της παραπάνω φωτογραφίας που συνόδευε το διεθνές ένταλμα σύλληψής του. Ο 22χρονος έχει παραδοθεί ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. από τις αρχές της γειτονικής χώρας και βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, η μητέρα και η αδελφή του θύματος έφυγαν από το σπίτι, αφήνοντας μόνη της την 17χρονη. Μισή ώρα αργότερα, στο διαμέρισμα έφτασε ο Πακιστανός (σ.σ. με τον οποίο είχε σχέση η 17χρονη, είχε κλειδιά του σπιτιού και έμενε συχνά στο διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι).  Από τις 18:00 το απόγευμα, η μητέρα της καλούσε την 17χρονη, αλλά αυτή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Γύρω στις 20:00, η μητέρα ανησύχησε και έστειλε στο σπίτι τον σύντροφό της μαζί με την άλλη της κόρη, για να δουν τι έχει συμβεί.

Μόλις μπηκαν στο σπίτι αντίκρισαν νεκρή την 17χρονη στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της με σημάδια στα χέρια και κατεβασμένο το παντελόνι της πιτζάμας της. Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος στις 14:05 διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Χρησιμοποιώντας και τα δύο του χέρια και ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, ο Σάνι ο Πακιστανός «πήρε» με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή της 17χρονης Νικολέτας, το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της 17χρονης

Ο πατέρας της άτυχης Νικολέτας αποκάλυψε όσα είχε βιώσει η κόρη του και συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού στην ηλικία των 11 ετών.

«Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά τέσσερα παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν», είπε ο ίδιος.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια» δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης, και τόνισε πως η Νικολέτα στο σχολείο δεχόταν έντονο bullying, το οποίο προσπαθούσε να μη σκέφτεται.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δύο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος που μετά την καταδίκη του πέθανε στη φυλακή.

https://www.youtube.com/watch?v=CaWb14pe1Co&ab_channel=SummerDreams

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δύο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέτα με την αδελφή της φύγουν για την Αθήνα, για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Περιστέρι: Συγκλονίζει η ιστορία της Νικολέτας που δολοφονήθηκε- Βιάστηκε στα 11